Отговор: Re:Термопомпен бойлер
Да вдигнем малко тематата: Термопомпени бойлери ЕЛДОМ | Бойлери, готварски печки, конвектори и плотове за вграждане |*Елдоминвест ООД
Само не знам каква е средната консумацията на ел. енергия месечно на един бойлер? С този Коп 3.4 на да не намаля месечната сметка от 15лв на 5лв. и да го избивам идните 10г. 37*С темп на водата не е ли малко?
Отговор: Термопомпен бойлер
http://eldominvest.com/bg/elektroniica.html - я кажете достатъчно умен ли е, или може да очакваме и допълнителни благинки? Не видях само до каква външна температура работи, има ли поне препоръчани стойности.
Пичове, стига глупости.... Много добре знаете как се държи един обикновен китайски конвенционален климатик в режим отопление. Това ще се държи още по-зле... Да не говорим за това как трябва да се опаше с тръби целия апартамент, за да се монтира нещо такова.
Нямам представа как ЕЛДОМ ще излъжат 5000 души да си купят този неземен боклук, за да си мислят, че си топлят водосъдържателя супер икономично...
що бе аз съм готов излъган - само дето няма кинти в момента. само това ме спира. :) а и до 0 само да топли е прекрасно.