Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

Грое или Рока!?.......

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2004
    Мнения
    228
    #16

    Отговор: Грое или Рока!?.......

    Цитат Първоначално публикувано от granity Виж публикацията
    Не ти е идвало на ума да замениш главите вътре гаранционно.Там е бил проблема.Били са износени или са попаднали песъчинки в тях ,не че при другите марки не може да се случи.Въпрос на време е .Някой по горе бе посъветвал да се сложи филтър за механични частици много правилно.
    Ами честно казано предпочетох да не се занимавам и да реша въпроса кардинално. Още повече че поради стечение на обстоятествата част от крановете вкъщи бяха Грое, останалите бяха Видима (нямаше нужните модели Грое когато ги слагах и бях взел Видима за останалите). Ами каквато вода минава през Гроето, същата е минавала и през Видимата, обаче Гроето няма проблеми все още. Като замина Видимата я смених с Грое и сега всичките кранове са една серия. Затова и не се натисках за ремонти.
    Аз честно казано и не знаех за 5г. гаранция на Видима, дори и не съм го предполагал. Качеството не струва и за 3г. гаранция и хич дори не съм си представял че може да има 5г.

  2.  
     
  3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Мнения
    872
    #17

    Отговор: Грое или Рока!?.......

    ...Виждам,че темата се е пораздвижила още,тъй,че да добавя още някои неща......Всъщност аз правя ремонт и обзавеждане на жилище в БГ,но от дългите години навън съм се научил да сравнявам нещата ,като с почуда отбелязвам,че вече много неща тук в Средна Европа са по евтини от абсолютно същите стоки в БГ!!Един пример:Хладилниците на Сименс,тези от последното поколение,с 150кв годишен разход,фризер долу и т.н. тук са с 160 евро по евтини от предлаганите в БГ!!Продуктите на Грое излизат с около 10-13 процента по евтино!Определено и избора е много по голям!Рока също са котирана марка и държат цена.Клуде и те са с голямо разнообразие и са произведени в Германия!!В големите вериги има и от нашите Фаянс,определено са евтини и с много нисък имидж!Горе долу са като някакви бойлери "ОК" производство май на теси,които за 80л са с цена 79 еро,което си е направо смешно и също пълнят стелажите на Баумакс и подобни такива хипери!Видима няма,а Идеал Стандарт се натъкнах както споменах вече само на нещо много просто и старомодно-висок чучур за кухня!?....Не знам къде си реализират продукцията Идеал Стандарт,но аз не съм срещал тяхна такава в Полша,Словакия,Чехия и Унгария!!!За Австрия да не говорим!....По на Запад не знам как е!По каталог имат относително добър дизайн,но въпроса е какво е качеството?Дали не лежат на минала слава,когато и ние въздишахме по Лада 1600!?.....Прав е колегата по горе дето казва,че вече всичко е така омешано......Кое е Видима,кое Фаянс,кое ИдеалСт??....Май по едно време имаха и щатски собственици?.....Но в заключение,няма ги на един относително голям пазар и това е показателно и обезпокояващо!!

    - - - Обновено - - -

    ...А по отношение на ТЕКА и ФРАНКЕ,техните продукти са по скоро за кухня,като ТЕКА е в средната част по цена и качество,но определено съотношението е много добро,докато ФРАНКЕ си е много висока категория ,по мое мнение ,а и не само по мое следва веднага след МИЛЕ и СИМЕНС.....

  4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен
    Мнения
    9,123
    #18

    Отговор: Грое или Рока!?.......

    и аз след като се наказвах доста години с Видима и разни други боклуци сложих Grohe термостатна в банята - разкошно работи ,взех и за кухнята Grohe ,а в тоалетната сложих Damixa - датски смесител от класа на Grohe ,и от него съм доволен .. тия нашите са пълни боклуци дори като нов ръчката не се движи така меко и плавно като на Grohe и е съвсем нормално да се изгориш или да пуснеш водата твърде силно ,отделно като променяш дебита се променяше температурата абе имат хляб да ядат ..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Вила Рока - струва ли си
    От lada2107 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 2
    Последно: 15-10-07, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе