Здравейте,
В блока в който се нанесох има инсталирана домофонна инсталация с марката Farfisa от обикновения тип, с бутони за всички апартаменти долу и стандартни домофони в апартаментите. Трябва ми помощ за да свържа моят апартамент към тази инсталация.
Не ми е нобходим дори домофнен апарат, просто искам да имам бутон, с който да отварям входната врата от апартамента си (човека, на който искам да отворя входната врата на блока ще ми звънне по телефона и аз ще му отворя с бутона). Ако пък може да се свърже и към един от незаетите бутони на таблото още по-добре...
Говорих с майстор и той каза, че единия вариант е да се свържа към най-близкия съседен апартамент, а другия към разпределителната кутия на етажа. Предпочитам втория вариант, за да не притеснявам съседите, да пробиваме нови дупки, така че да да стигне моят кабел до техния домофон и т.н..
Прекарах кабел от апартамента до разпределителната кутия, която е на етажа...сложих бутон при мен... и дотук. Нямам представа с кои кабели трябва да си свържа бутона.
Може ли съвет как да се свържа ?
Благодаря предварително