Здравейте,пиша ви относно молба да дойде на място електротехник,който разбира наистина от електричество.
Казвам се Михаил Иванов и използвам на майка ми регистрацията.Домоуправител съм на вход в жилищна кооперация.
Проблемът е такъв - жилищен блок с общо 6 етажа.На повечето етажи има по два броя ел.ключа(на други има по 3)
Стълбишното осветление се изключва автоматично чрез автоматичен стълбищен автомат с таймер.Устройството не е проблем.Работи нормално.
Проблемът е,че когато кабелите на стълбището са свързани,осветлението не спира да свети все едно някой ел.ключ е натиснат.
За тази цел сме прекъснали един от тях и сме оставили възможност осветлението да се включва от партерния етаж защото после автоматично осветлението се изключва.
На пръв поглед всичките са наред,но просто искам някой наистина разбиращ електротехник за да свърши една не много сложна работа.
До момента минаха два като последния имаше титла инженер и имах чувството,че разбирам повече от него на тази тема.
Работата е,че трябва един по един ел ключовете по етажа да се проверят и да се открие кой е повреден.
Ще съм много благодарен ако някой откликне на молбата до края на тази седмица защото това положение е от 2 седмици и народа се сърди