Позиция 20 е компенсатора. Аз също не съм го монтирал, шумът е почти нечуваем.
Позиция 20 е компенсатора. Аз също не съм го монтирал, шумът е почти нечуваем.
А, това ли било. Това го монтирах. Помислих, че е филтър за пясък и други.
Благодаря за отговорите! Моята батерия е от по квадратният дизайн,но предполагам вътре ще са същите части.Шума го усещам само от частта с топлата вода. При монтажа ги вадих тия компенсатори за да ги разгледам. Не видях дали има значение как е поставен в холендъра. При първа възможност ще махна батерията и ще пробвам без тях как ще работи.
Хора, лидълския модел е 85 лв и върши прекрасна работа. Купети си Грое за 850 лв и няма да се оплаквате.
Защо да се дават 850 лв. за Grohe, като може да се мине с 260 лв.? На предната страница има валидна оферта към техен термостатен смесител, който струва 129 евро.
Миомаре от Лидл наистина е чудесна бюджетна алтернатива и сигурно работи много добре. Между другото съм купувал два техни модела и съм ги връщал на следващия ден без да ги монтирам.
За да изпреваря евентуалната дискусия за цени и качество ще ви споделя, че до преди Grohe-то дълги години ползвах подобие (самоделка) на термостатен смесител, който беше за символична сума![]()
Този пост е редактиран от gnf; 13-08-20 в 21:10.
Комплекта с душа е към 8 стотака, а лидълския е евтин и добър . С душа излиза под 200 лева.
Не виждам да има спор. По-скоро се излагат гледни точки.
Термосмесителите на грое щом казвате може и да стават, ама душ/слушалката ги окомплектоват с някакъв твърд сив градинарски маркуч, отврат.
milanov, такъв си купи : https://www.olx.bg/ad/shlauh-za-dush...tml#9a40b1bb49
Ти си купи от сивият да видиш колко е отврат, със студена вода става като арматура, не можеш да го свиеш. По голямата простотия е че не знаеш какво има в кашона - от хромирания или от градинския. Бях питал и това т.н. бг грое- и те не знаят.![]()