1 Прикачен файл(ове)
Отговор: монтаж на китайски осветителен ключ
Миланов, ама тази рисунка не е по темата. Де го Ви-Фи-то? :BigGrin
Няма Ви-Фи. Повечето инсталации май са така.
Ако махнеш РЕ проводника към лампата може да се съглася. Все още 3 проводните инсталации са малцинство. Човекът обаче си е пуснал отделна тема с конкретен въпрос.
Цитат:
Първоначално публикувано от
biro
А нулата къде върви? Аз не съм виждал да се продава едножилен кабел за ел инсталации.
Цитат:
milanov
На този въпрос беше отговор.:)
- - - - - - - - - -
А отговора на въпроса в първият пост на темата е.....
Цитат:
milanov
А отговора на въпроса в първият пост на темата е.....
С прекарване на допълнителен проводник до конзолата на съществуващият ключ по който да се пусне "0".
Ако инсталацията се прави тепърва, просто се пускат 3 вместо 2 проводника до конзолата.
Благодаря ви за отговорите на всички, проблема не е свързването на кабелете, а как да закрепя ключа в конзолата, при положение че за пръв път виждам такъв ключ. Не съм електричар и са ми познати само моделите, при които се опъват едни планки на ляво и на дясно...
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
dianabad
Благодаря ви за отговорите на всички, проблема не е свързването на кабелете, а как да закрепя ключа в конзолата, при положение че за пръв път виждам такъв ключ. Не съм електричар и са ми познати само моделите, при които се опъват едни планки на ляво и на дясно...
Извинявай, ама тук няма врачки! Не си дал снимка, размери, форма. Такива ключове има доста видове. Ако искаш адекватен отговор, задай адекватен въпрос.
2 Прикачен файл(ове)
Ясно, благодаря ви за помощта.