Здравейте!
Преди около два месеца си купих въпросния усилвател NAD C370. Втора ръка, разбира се, той е произведен през 2002г. Преди 2-3 дни забелязах, че от колоните се появи един тих фонов шум. Постоянен звук с честота около 50 Hz и сила някъде между 22 и 25 dB. Звукът е еднакъв на двата изхода за колони (A и B) и не зависи от положението на копчето за усилване, нито от баланса, нито от това има или няма включен кабел на аудио входа, нито от колоните (пробвах и с други). Захранващото напрежение е нормално (226 - 227V) и минава през стабилизатор и след това - през UPS. За всеки случай пробвах да го включа директно в мрежата - няма промяна. Обадих се на човека, от когото го бях купил (от OLX), но той само спомена, че вероятно е проблем с кондензатори в крайното стъпало и не се ангажира с диагностика и ремонт. Може ли някой да ме насочи към квалифициран специалист във Варна, който може да открие и отстрани проблема срещу съответното заплащане? Предпочитам във Варна, защото все пак, 13 кг усилвател е и не ми се ще да го пращам в друг град с куриер.
Благодаря предварително!