все пак човека не е получил отговор кое къде как да настрои.Имам 3 Switch-a които работят в къщи но на него не му върши работа защото има само едно IP за 1 PC а той иска да върже поне 3 и за това му трябва най-обикновен WiFi рутер а не ADSL.
все пак човека не е получил отговор кое къде как да настрои.Имам 3 Switch-a които работят в къщи но на него не му върши работа защото има само едно IP за 1 PC а той иска да върже поне 3 и за това му трябва най-обикновен WiFi рутер а не ADSL.
От къде си сигурен че е само 1 Ip , след като даже не го е настроил.Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Ами интернет доставчиците незнам да дават по повече...освен ако не си платиш за друго PC
има разлика от даване на 1 ip и ограничаване до 1 ip.
не всички ограничават. Виж му ip което е присвоил - това не е ограничаване, смешна локална мрежа бих казал
както и да е - аз си мисля че ако се настрои правилно , ще тръгне.
винаги може да ползва втора ланка към wifi switch-a дето го има
но пак ако е ограничен по ттл - лошо.
Аз си мисля че с това http://www.multirama.bg/product/1833...tl-wr340g.html ще си реши проблема
Колега ако можеш да обясниш по подробно кaкво да направя, че с тези вифита хич ме няма
В момента имам 3 компа. Основния получава нет от бергон, втория комп е вързан към лцд тв- той зема нет от основния, чрез втората мрежова карта .
Това което искам е:
1.Кабела от бергон да влиза във рутера, оттам нета към основния комп да тръгне по кабел към мрежовата му карта.
2.Към втория комп с лцд-то да пусна нет вече от рутера чрез кабел.
3. На компа в другата стая да има безжичен нет, който да приемам с Едимакса.
Конккретния ми въпрос е- възможно ли е?
П.С не мислите ли, че ако имах ограничение по ттл не бих могъл да пусна нет към втория комп?