Резултати от 1 до 15 от общо 15

Колко трябва да е големината на аватара ми?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Имам си една картинка на компа и искам да си я сложа за аватар, но когато му задам файла сайта ми казва, че е много голям, а карртинката е само 5кb.До колко тртябва да е голямо изображението и може ли да се увеличи капацитета за качване[?][?]

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Проблема не е в големината. Аватара не може да бъде качен директно във форума. Трябва да си го качиш на някой фрии сървър (или друг ако имаш такъв). Прочети това:

http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=11774

Пусни едно търсене с думата "аватар" и ще ти излязат доста теми с обяснения по въпроса.

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам си една картинка на компа и искам да си я сложа за аватар, но когато му задам файла сайта ми казва, че е много голям, а карртинката е само 5кb.До колко тртябва да е голямо изображението и може ли да се увеличи капацитета за качване[?][?]

<div align="right">Originally posted by viper*-*11/07/2004*:* 09:03:25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

В повечето форуми има ограничение в големината на аватара, че дори и на форматирането, но в този форм не е така и нещата са решени по-интелигентно, според мене. Просто си качваш картинката някъде ( например в www.hit.bg ) и даваш линк към картинката. Имай пред вид, че ако картинката не е квадратна то тя ще бъде форматирана до квадрат и може да не изглежда така, както ти се иска. Другото важно нещо е, че колкото по-малка е по размер, толкова по-бързо ще се зареди.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

64/64 size

ако е повече няма да го качи

6. Member
    Тук е от
    Jul 2002

Предложение към Админа!

Защо не направите така, че да може потребителя да определя как форума да показва аватара му [?]

7. Тук е от
    Jul 2004

<font color="red">А ПЪК ТОВА С АВАТАРА ТАКОВА КУЦО СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ЧЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ - ПРОБВАХ 24 РАЗЛИЧНИ НАЧИНА ...........

КАКТО И ДА Е - МОЖЕТЕ ДА МЕ ИЗТРИИТЕ ОТ КЛИЕНТИТЕ СИ - И БЕЗ ТОВА СТРАШНО СЕ ИЗНЕРВИХ И НЯМА ДА ВЛИЗАМ ВЕЧЕ ТУК</font id="red">

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

между другото се казва "изтриЕте", а ако си бил тук с основна цел да си покажеш аватара, а не да научиш/споделиш нещо... това си е лично твой проблем

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

И да добавя още нещо към казаното от FearMe:

Форума не е бакалия и няма клиенти - има участници и тяхното присъствие в него е въпрос на лична воля.

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Имам един комшия, прост като кройка за цвички.

Понеже от доста години не може да научи листовките, каза, че сме умряла и неуредена държава щом карането на кола е толкова лесно, а толкова трудно се чете и учи.

И няма да взема изпитите. Книжка не му трябвало.

<font color="orange">@Goldenfinger</font id="orange">

Бих ти предложил да ти подготвя и "поставя" аватара за по-малко от 30 сек., но няма да го направя по няколко причини.

Първата е тона ти, обиден, но и обиждащ, а втората е точно невярната посока на критиките ти.

От една страна форума не е направен от нас.

От друга страна, ако смяната на аватара те затруднява, то най вероятно причината не е в ... "тъпия" форум.

В повечето случаи причината се крие в задклавиатурното устройство /ако ме разбираш какво искам да кажа/.

Кликни отгоре и пиши каквото ти дойде на душата. Критикувай, давай съвети. Желателно е да е на английски, ако имаш такива умения.

И на добър час по другите форуми!

P.S.

И недей да им обясняваш защо не пишеш в Setcom, защото ще ти се смеят [и там].

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="red">А ПЪК ТОВА С АВАТАРА ТАКОВА КУЦО СТЕ ГО НАПРАВИЛИ ЧЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА НЯМА ДА ВЛИЗАМ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ - ПРОБВАХ 24 РАЗЛИЧНИ НАЧИНА ...........

КАКТО И ДА Е - МОЖЕТЕ ДА МЕ ИЗТРИИТЕ ОТ КЛИЕНТИТЕ СИ - И БЕЗ ТОВА СТРАШНО СЕ ИЗНЕРВИХ И НЯМА ДА ВЛИЗАМ ВЕЧЕ ТУК</font id="red">

<div align="right">Originally posted by Goldenfinger*-*22/07/2004*:* 00:47:33</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако наистина искаш заслужено да се изнервиш, то посети http://hardwarebg.com/forum/ форума и се опитай да си сложиш аватар.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Ако наистина искаш заслужено да се изнервиш, то посети http://hardwarebg.com/forum/ форума и се опитай да си сложиш аватар.

<div align="right">Originally posted by ru-boy - 02/08/2004 : 15:24:24</div id="right">

Що? К'во? Там да не би никой да няма аватар?? [8)]

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> В повечето форуми има ограничение в големината на аватара, че дори и на форматирането, но в този форм не е така и нещата са решени по-интелигентно, според мене. Просто си качваш картинката някъде ( например в www.hit.bg ) и даваш линк към картинката. Имай пред вид, че ако картинката не е квадратна то тя ще бъде форматирана до квадрат и може да не изглежда така, както ти се иска. Другото важно нещо е, че колкото по-малка е по размер, толкова по-бързо ще се зареди.

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*12/07/2004*:* 10:50:23</div id="right">

Сигурно защото е оригинално не виждам повечето аватари[!]

Света не е hit.bg

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@pip00

Е какво е виновен форума, като софтуер или администрация, че hit.bg или data.bg душат асфалта и търсят къде да умрат [в определени моменти].

Или пък, че определени доставчици са решили през 2-3 месеца да си мерят nuшkuте и да обезмислят peering-а.

Аватарите не са задължителни.

Лично моето внимание е насочено повече към мненията отколкото към изображението, асоциирано към някой потребител.

Поддържам мнението на FearMe в този аспект.

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Явно темата трябва да се модифицира от "Колко трябва да е голям" към "Къде да го турим...."[:D]

18. Тук е от
    Aug 2004

Защо наистина не помислите над варианта за качване на аватар от собствения компютър. Току-що се пробвах да се регистрирам в hit.bg и там да си кача аватар, че да му дам линк тука, че...После се отказах. Тромаво е. Помислете наистина.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Разстоянието от климатика до тавана колко трябва да е?
    От valerko във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 19
    Последно: 09-08-09, 14:01
  2. Отговори: 41
    Последно: 07-03-09, 15:21
  3. Sharp AY-F22SE-W - с колко фреон трябва да работи?
    От bokanegra във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 1
    Последно: 21-08-08, 13:13
  4. Колко μF трябва да е работният кондензатор?
    От dindo във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 1
    Последно: 14-12-06, 00:34
  5. Каква трябва да е големината на сайта
    От mr. green във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 02-05-06, 12:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе