Имам въпрос към модераторите : Кой ми сложи този аватар със ските? Не че имам нещо против, аз съм скиор , но все пак ми е много интересно.
Имам въпрос към модераторите : Кой ми сложи този аватар със ските? Не че имам нещо против, аз съм скиор , но все пак ми е много интересно.
По-скоро към администраторите. Ние, модераторите, сме с по-ограничени възможности [8D]
<font color="blue">[offtopic] А като става въпрос за ски... въпреки че е лято, защо не си поговорим за възможността за ски-сбирка през зимата на Банско, Боровец или Пампорово (възможностите са по азбучен ред) [/offtopic]</font id="blue">
Ами ако се замислиш, кой от тях те познава в това ти амплоа, сигурно много ще стесниш кръга на "заподозрените".[8D]
Не съм аз....махни ми вече клечките от под ноктите и не ми прави иглички на китките....нищо не казвам []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам въпрос към модераторите : Кой ми сложи този аватар със ските? Не че имам нещо против, аз съм скиор , но все пак ми е много интересно.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*11/08/2004*:* 22:04:50</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много е хубав новия ти аватар, би трябвало да почерпиш, който го е направил.
<div align="right">Originally posted by kris11*-*11/08/2004*:* 22:04:50</div id="right">
[/quote]
Много е хубав новия ти аватар, би трябвало да почерпиш, който го е направил.
Не знам кого да почерпя, заради това и питам.
а аз моя как мога ди си смена със мои които много си го харесвам?[?]
Какви са изискванията?[?]
но иначе и на това съм доволен
[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а аз моя как мога ди си смена със мои които много си го харесвам?[?]<div align="right">Originally posted by My_SeLf*-*12/08/2004*:* 21:35:55</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ето <u>така</u>...!