Уважаеми администратори,
От няколко дни имам някакъв странен проблем с форума. Всеки път, като го посетя - изскача прозорец - имате ново съобщение. Добре, обаче <u>нямам ново съобщение</u>. Изтрих първоначално последните си съобщения - промяна няма. Ядосах се и изтрих всички - пак няма промяна Даже беше стигнало до едно дередже, където: Отварям форума: Имате ново съобщение. Рефреш - съобщението да ви го дам ли все пак да го видите. Отварям раздел - и ся туй съобщение няма ли да го четете. Отварям в нов прозорец - И туй съобщение ся тъй ли ше го оставим*?
Изтрих от компютъра си всичко, което имаше някаква връзка със сетком и влязох пак. Разлика няма.
Мисля, че проблемът не е в моя телевизор, защото в други форуми такъв проблем не ми се появява.
Предполагам, че може би изтрито съобщение не се е изтрило като хората. Или пък профилът нещо е бъгнал.
Благодаря предварително.
----------------------------------
* Разбира се, това си е моя интерпретация - изскачаше нормалният прозорец за съобщение. Постоянно. Вече изскача само на главната страница на форума, ама не значи, че така ще остане или това не е неприятно