Не знам как стоят нещата при вас, но при мен има известни проблеми.
Най-малкото мненията, които поствам, се появяват с прилично закъснение..
Може би проблемът е в мен, нета ми тези дни малко лагва, но форума казва, че мнението е добавено успешно, а не го виждам след F5..
.. Какво ми се случи (не е задължително да го четете [] ):
Вчера направих два поста (един в темата за филмчето от Елена и един в темата за ново лого, непосредствено след линковете на Aquadark). Всичко ми изглеждаше нормално, виждах си мненията.
Когато обаче влязох по-късно, мненията ми ги нямаше. Зачудих се дали някой не ги е изтрил и постнах ново мнение отново в темата за ново лого, пак след поста на Aqua, където се "оплаках" за проблема. Днес влизам, старите ми мнения си стоят, новото го няма. <u>Отново</u> постнах мнение в темата за логото, след като изтрих там най-старото си мнение (което се виждаше). Сега новото мнение го няма. (Edit: появило се е... Явно има някакво закъснение..)
В крайна сметка излиза, че мненията ми, постнати най-рано са били в ред (евентуално не съм ги виждал 2рия път), а от там нататък нито едно мнение не е излязло както трябва. (Edit: с изключение на последното мнение от днес, което се появи със закъснение).