бройката на публикациите ми не се променя от известно време - замръзнала е на 508?
Преглед за печат
бройката на публикациите ми не се променя от известно време - замръзнала е на 508?
Не знам дали е коментирано - нямам време да прелистя всичките 8 страници.
Дребен бъг: При писане на мнение бутонът КРЕДОР отваря прозореца с допълнителните емотикони. Май тагът на "още" не свършва където трябва.
При бързият отговор всичко е ок.
В офиса съм с ИЕ 6.0 и няма такъв проблем (въпреки че, ако поставя мишката върху бутона, в статус бара се вижда "javascript:moreSmileys();").
Има го, обаче, с Лисицата от вкъщи.
През прокси (частно), без прокси, с кукита, без кукита, от друга машина (друг доставчик), същата работа. 20 мин не мога да пусна един пост вече...
Става въпрос за тази темаЦитат:
Грешка!
The last posting from your IP was less than 60 seconds ago. Please try again later.
P.S. през Opera от чужда машина най-после успях да пиша там, но не и през IE
Интересно, че този пост форумът го прие от първият път през IE от моята машина.
Въпросният ти пост е много кратък.
Ако си го сложил в клипборда, тогава още по-малко време минава между командата "Отговор" и следващата - "Прати". В такива случаи изчаквай известно време преди да събмитнеш отговора си и мисля, че няма да имаш проблем.
Мерси, ще го имам предвид следващият път.
Не знам дали е бъг или си е така по принцип,но когато се логнах току що и написах едно мнение,след което натиснах "публикувай" ми изписа ,че от мойто ИП е публикувано мнение и трябва да изчакам 60секунди.Да ,но аз не бях публикувал мнение ,само се бях логнал(може би преди по-малко от 60секунди от пускането на мнението,та може би за това-да е отчело логването като публикуване на мнение).ИПто си ми е статично реално.
А и да попитам нещо(да не пускам нова тема)-мейл-а ми се вижда като цъкна на ника си.Предполагам го виждам само аз (защото съм маркирал да е скрит в опциите) или...?
Само ти си виждаш мейла,поне аз като цъкна не го изписва.
Същата работа и при мен...Цитат:
Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Понякога дори и 60 секунди не стигат... :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от Скакауец
Трябва да се разлогнеш (хехе) и да се логнеш наново, за да се "оправи" бъг-а.
:Drinks:
Не че пречи на някой, ама все пак е бъг някакъв
http://free.hit.bg/dimiters-kv/date.JPG
Профил --> Настройка на Последни публикации :
http://forum.d2-online.net/img/preferences2.jpg
Ееее, с тая плътна дебела червена линия дето си ползвал, все едно шамар искаш да ми удариш (или пък с банан).
Да си кажа преди наистина да се е случило нещо такова - не ми е зор да тормозя администраторите или който и да е друг тук с дребнави забележки, нито пък мисля че е редно (и не очаквам) някой администратор да се разтича да оправя разни дребни бъгове. Единствено се опитвам да давам обратна информация за неща които са ми се сторили странни и приличат на бъгове, пък вече администраторите да преценяват нататък.
Интересно в каква насока го изби заради дебелина на линия, не би ми хрумнало :yikes
Изчезна ми аватара. Бях го качила тук, не от мой линк, обаче след последната редакция на профила ми онзи ден - гледам, че "личната ми картинка" я няма.
Сега няма и опция да си го кача отново. Искам да знам само да изчакам ли да се появи отново такава или да си търся място от другаде да дам линк?
Благодаря.