Ако забележите нововъзникнали бъгове по форума моля да ги съобщите тук.
Споделете също, впечатление от бързодействието на форума и има ли реална промяна според вас.
Ако забележите нововъзникнали бъгове по форума моля да ги съобщите тук.
Споделете също, впечатление от бързодействието на форума и има ли реална промяна според вас.
За бързодействието забелязах, че от 1 седмица при мен се оправи. За бъгове (ако изобщо това е бъг) - преди като постнех нов "Reply" на топик ме връщаше обратно в топика. Сега ме праща в "All Forums". [8D]
//edit
А, и това е оправено [:D]
//edit
Много се зарадвах май - пак ме праща в All Forums.
В стария дизайн на страницата (http://setcom.bg/news/it/default.htm) лентата с новите теми на форума не работи от вчера.
Лентата за активните участници и гости дава неверни резултати.
В момента работи значително по-бързо, ми се струва. Като имаш бърз интернет страниците се отварят за секунди. Направих няколко екперимента и си работи отлично. Сега пак е удоволствие да се браузва във форума.
Да, по - бързо е, особено спрямо предната тема, но както отбелязах и вчера - понякога ми забива(експлорера). Аз по принцип отварям по няколко страници едновременно; нямам ограничение в сесиите от доставчика, връзката ми е между 20 и 60 та и нагоре и по другите сайтове и форуми не прави така. Вчера ми го направи за пръв път. Оттогава - няколко пъти. Последно - преди секунди....
Сега ли се появиха това "New Event" отдолу на страницата и "Еvents Calendar" отгоре или аз съм си блейка и винаги са си били там?
//edit
И да напомня пак, че правилата още не са върнати на старото им място...[]
Представа си нямам дали това е бъг или е проблем в моя телевизор. Не ми се случва за пръв път. До сега съм се справяла, но този път не мога.
Проблема е, че като напиша даден пост и му дам "preview reply" визуализирания текст не е кирилизиран. Това датира от вчера. Пробвах да сменя поне десет вида encoding, оправия няма. Влязох в други дава форума, за да видя дали и там ще е така, но не би - там всичко е наред. Та си помислих, че може би е от промените.
Е ли е така или аз да си преглеждам машината?
http://profita.hit.bg/Images/24102004.JPG
Извинения предварително, ако безпокойството ми е неоснователно.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Проблема е, че като напиша даден пост и му дам "preview reply" визуализирания текст не е кирилизиран. Това датира от вчера. Пробвах да сменя поне десет вида encoding, оправия няма. Влязох в други дава форума, за да видя дали и там ще е така, но не би - там всичко е наред. Та си помислих, че може би е от промените.
Е ли е така или аз да си преглеждам машината?
<div align="right">Originally posted by Profita*-*24/10/2004*:* 02:23:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Прегледай си машината []. Сложи си 1251 като подразбираща се кодова таблица.
Незнам при вас получава ли се или това е от FireFox-a или IE или Opera или Netscape или Modzilla.Но при мен Active topic си стои все една и същта броика.Дори и след разглеждане.Трябва да се logоуt и после отново login.За да ми покаже че за днес сам се отчела като active member прегледала сам темите и на които мога сам дала акъл /не за друго ми го имам в излишък/.
Някой ако знае, да обясни функцията New Event как и за какво ще се ползва.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой ако знае, да обясни функцията New Event как и за какво ще се ползва.
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*24/10/2004*:* 12:59:39</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ей тук един е плеснал такова без да иска... [:D]
Не че е проблем, но Active Topics ми ги дава винаги с 1 бройка повече от колкото са реално. Не знам дали не е само при мен, но не вярвам.
<font color="blue">//EDIT: Сега вече си е нормално.</font id="blue">