Re:Нови бъгове, бързодействие...
В момента, като стойността си е на "1" ( бях я задал оня ден, за да ОПРАВЯ форумното си време тук ), сочи 06:12 часа ( а е 05:12 всъщност ).
Бутам я на "0" ( ръчно, т.е. връщам default стойността, която си е била преди оня ден и винаги е била ) и съответно... се "оправя" на 05:12.
Извод... надали е от моите бутания :).
От моите бутания е. Не знам каква е идеята, но за съжаление форума са го направили по-сложен, отколкото трябва. Темата е дъвкана доста и преди, но ще се повторя - датата на сървъра се синхронизира автоматично, но за форума трябваше ръчна намеса.
В момента е сложено допълнение, което би трябвало автоматично да синхронизира и времето на форума. По подразбиране зоната е "България, София", но всеки може да си я промени в профила. За целта обаче е добре първо да се превключи на английски (ако е друг езика), защото текстовете не излизат при избран друг език. Самата настройка е в раздел "Look and Layout Preferences".
Нещо се омотах в настройките на профила ми. Изчезна ми аватара - причината е в мен.
За какво се ползва опцията "Лична картинка" - като маркирам няма никаква опция?
Върнах аватара, "Имам собствена картинка", като посочих URL. Сега пък ми го дава сплескън. Пробвах няколко размера но не стана!?!?
Какъвто и размер да сложа ми го мащабира 65 × 65 пиксела!
да, по начало размерът е 65x65, излиза ти сплескан, защото не си го отрязал на 65x65.
Използвай фотошоп, или някоя друга програма, за да го разрежеш.
1 Прикачен файл(ове)
Май открих защо го прави. Ако аватара е от директория на setcom го запазва какъвто е! Ако е от външна директория го мащабира 65 × 65.
Въпро са е къде се качва картинката за аватар setcom директория. Може би се ползва опцията "лична картинка", но или аз не се ориентирам, или не действа нещо.
Проблем:
Заради картинката(рекламата) в последния пост се загубва възможността за "цитат" на поста. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от SAGE
Проблем:
Заради картинката(рекламата) в последния пост се загубва възможността за "цитат" на поста. :)
Въх... уби ма.
Така е като пипам ръчно по кода без да внимавам :(
Оправих го, сега може нещо друго ще изникне...
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
Въх... уби ма.
Така е като пипам ръчно по кода без да внимавам :(
Оправих го, сега може нещо друго ще изникне...
Изникна :) , т.е. пак не работи.
Цитат:
Първоначално публикувано от SAGE
Изникна :) , т.е. пак не работи.
Sorry...
Поради досаден бъг, нямам достъп до личната си кореспонденция. Моля за съдействие.
Хм, може би съм се объркал и не съм разбрал правилно, но останах с впечатление, че получих от теб (а и не само аз) предупреждение, че повече няма да пишеш във форума.
Използването на услуги като лични съобщения е привилегия на участници във форума, а не на такива, които не смятат да участват в него!
Тъй като искането е по твое желание, процедурата е малко по-бавна. Администрацията ще се съобрази с него изцяло и до няколко седмици ще ти бъде спрян целия акаунт.
Хм-хм, явно е възникнало недоразумение. Според моите разбирания, писането е право, а не е задължение на участниците във форума. А ограничаването на личната ми кореспонденция и прочие рестрикции, са актове, за които не Ви молил.
Ограничаването на кореспонденцията ти и други дребни неща са с цел гарантиране на личното ти спокойствие и е направено заради теб. Съжалявам, явно съм изтълкувал неправилно желанието ти. Не си нарушил правилата на форума и няма основание за рестрикции ако приемаш това за рестрикция, а не за удоволетворяване на желанието ти.
Ограниченията са махнати.
Днес, 20.06.11, цял преди обед не можех да вляза във форума. Или "пуйчеше" безкрайно при конекция,
или плюеше грешка:
Provider error '8000ffff'
Catastrophic failure
/Default.asp, line 10
Не ми пречи - просто споделям.
Има ли проблем тая вечер с форума или само при мен е така , чакам по 20/30 секунди да ми зареди , на други страници е пушка - торент програмата е спряна или пак проблем с това близу .
C:\Documents and Settings\Administrator>ping www.setcombg.com
Pinging www.setcombg.com [195.230.2.166] with 32 bytes of data:
Reply from 195.230.2.166: bytes=32 time=5ms TTL=123
Ping statistics for 195.230.2.166:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 5ms, Average = 5ms