Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос към модераторите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Въпрос към модераторите

В последния си пост по темата http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=18409

попитах защо има изтрити два мои поста.

До днес нямам отговор нито на РМ, нито в темата.

Мисля, че имам право да знам защо ми липсват постовете.

Предварително благодаря за отговора.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Въпрос към модераторите

Вероятно някой от модераторите е преценил, че нарушаваш правилата. Чел ли си ги скоро?

А, и още нещо - не е задължително да получиш отговор на въпроса, макар че ако аз ги бях изтрил, щях да ти отговоря. Просто се замисли и може би ще стигнеш сам до определени изводи.

4. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Въпрос към модераторите

ами Демокрация...

5. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Въпрос към модераторите

Пиша ви тук, любезни многообичани наши модератори/ки и пр. от същото семейство хищници, за да не отварям нова тема само за тази малка забележчица...

Значииии....крайно ми е досадно да го пиша това, но вече това мръсно коте, опа - извинявам се - самотно коте - рязко почва да ми лази по нервите [xx(]

Не ми допада да обиждам никого (поне, не публично[:D]), но мисля, че из този форум се изписаха "тоооонове" мъдри изказвания относно писането на кирилица - да не ставам досадна с линкове към теми и мнения...дори само в сигнатурите на голяма част от вас фигурира явната омраза към шльокавицата..., а какво виждам от известно време насам?!@#?...толерирате твърде дълго време въпросното "маче" да кипри целия форум с тия маймуняци !!!

Не бих си правила тоя труд, ама все пак спомнете си що народ обучахте относно писането на кирилица (, което поддържам с цяяяяяялата си душа[:D] ), а сега това продължава твърде дълго...да не би да ви допада вече???

Мен лично силно ме дразни и тук е мястото, където се опитвам най-възпитано да възроптая. И то не за друго, ами защото на всичкото отгоре това същество(уви, котките не са виновни) и private messages на същата шльокавица ми пише !!!!

Ай, моля ви се, взимайте се в ръце !

[:P]

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Въпрос към модераторите

3Di,

Ако оставим настрана малко личното отношение, което прозира в поста ти, то за писането на кирилица си абсолютно права. За съжаление не се стигна до единно мнение за писането на кирилица и в случаи като този правата на модераторите са ограничени само до правото на забележка. Съвсем друго би било, ако в правилата бъде записано, че писането на кирилица е задължително.

7. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Въпрос към модераторите

Ами, то личното отношение не прозира, ами директно заявих, че ако не бях лично подразнена нямаше и да се обадя...

Но това просто ми даде повод да обърна внимание в колко много теми и колко масово се игнорира забележката за ЖЕЛАТЕЛНОТО ползване на кирилица в този форум. И доколкото си спомням, когато всички поеха дружно инициативата да се избегне писането на латиница, не само че се поватярше и напомняше през ред на всеки, но на всичкото отгоре с общи усилия имаше резултат...

а сега ....

Аз раздразнението си ще преживея, естествено - на всичкото отгоре ми се стори, че конкретният ми дразнител е невръстно котенце...ще му простим..., но общото впечатление е неприятно.

а, може би само на мен ...[8)]

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Молба към модераторите !
    От dimon във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1
    Последно: 22-02-12, 22:35
  2. Към модераторите
    От tonym във форум За Форума
    Последно: 21-12-11, 14:12
  3. Въпрос към модераторите ...
    От stefan_gb във форум За Форума
    Последно: 30-03-09, 21:55
  4. Въпрос към модераторите на форума!
    От fiorino във форум За Форума
    Отговори: 6
    Последно: 05-05-05, 00:36
  5. Към модераторите
    От Malone във форум За Форума
    Отговори: 24
    Последно: 09-09-03, 04:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе