Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 25

Към модераторите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Към модераторите

Не разбирам защо триете мнения или теми, които не нарушават с нищо ВАШИТЕ правила.

Днес постнах едно стихче, което прочетох еди къде си [написал съм къде], което се казва "Кур за Левски" [автора е имал предвид футболния отбор]

Стихчето беше много духовито и не знам защо сте изтрили темата, дори без коментар.

Мен лично ме боли патката за футбола в БГ. Това е последното нещо, което ме интересува.

Но стихчето беше остроумно и щеше да е весело за участниците във форума.

Мисля, че "Дъра Бъра" е точно за това.

Оставам с впечатление, че във форума се трият постове и теми в зависимост от Вашето настроение, предпочитание или вкус, което отново показва балканския ни манталитет.

Ако е така, направете форума с ограничен достъп и си допускайте еднаквомислещи хора по Ваш вкус.

Нямам нищо против да редактирате и изтривате теми, но нека да е поне с някъкъв коментар.

В противен случай рискувате в близкото бъдеще да останете сами.

Взимам Ви думите от устата и казвам, че със сигурност не съм най-ценния за форума, но колкото повече хора [не регистрации] има в него, толкова по добре. Ако мислите да печелите пари де ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Към модераторите

точно тука грешиш според мен.

за разлика от голямата боза наречена клубове на дир бг, сетком поддържа някакво ниво. до известна степен участниците във форума се мислим за интелигентни хора, професионалисти. и точно това е причината подобни неща да бъдат затривани.

п. с. форума е тематичен. това означава че в него се събират наистина еднаквомислещи хора. това му е идеята.

п. п. с. не смятам че реплики от типа "боли ме патката", "кур за едикойси" имат място в един АйТи ориентиран форум

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Към модераторите

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Но стихчето беше остроумно и щеше да е весело за участниците във форума.

<font color="red">Мисля, че "Дъра Бъра" е точно за това.</font id="red">

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е не знаех, че и Дъра Бъра е място само за IT теми ... [саркастично]

И fori препоръчвам ти малко да се refresh-неш.

Тук не се събират еднакво мислещи хора, а хора мислещи по едни и същи теми.

Прочети малко Хенри Форд, той пълноценно е използвал уменията на различно мислещите хора. Еднакво мислещите ги е уволнявал. Даже и химиците [:D]

Иначе форума е великолепен, не мога да си изкривя душата. Ако ми беше тъп и безинтересен, нямаше въобще да захващам темата.

Разбира се приятно ми е, че поста ми те е развълнувал, благодаря ти.

P.S. Иначе изглеждаш великолепно и интелигентно с тая биричка в ръка. Супер снимка за IT форум. И бъди позитивен, не се сърди.

Между другото имаш две правописни грешки и една изключително неподходяща дума в твоето CV. Ако искаш ще ти ги мейлна. Не е мястото тук да ти ги описвам.

Твой Malone [MA 1997, MS 1993]

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Към модераторите

Не трябва да ги трият - бан трябва! []

Не се заяждай с фори - той е помогнал на достатъчно много хора!

.... по повод правописа:

”Един руски евреин отишъл да кандидатства за работа, като счетоводител в завод с огромна продукция. Секретарката го помолила да попълни формуляра и да изчака реда си.

- Съжалявам! Аз съм счетоводител, не мога да пиша. - оправдал бездействието си евреинът. Господарката на канцеларията го натирила със смях.

Десет години по късно на един от кайманските острови героят разказвал тази весела история на приятели, обобщавайки:

- Та ако можех да пиша сега щях да съм прост счетоводител - не милионер.” []

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Към модераторите

Не Леголас, не се заяждам.

Това е последното, което съм искал. Щом обича веселбите, а то е очевидно и от неговите снимки, които съм виждал тук и от биографията му значи сме от една порода и на следващо събиране вероятно ще си прекараме добре.

Но мисля, че съм прав в моя пост и точно това обсъждаме, не искам никой да се сърди.

А ако трябва нека има бан. Не е проблем. През досегашния си живот съм се справял и без SetCom, ще се справям и през останалата част, въпреки, че форума е cool.

[:D][:D][:D]

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Към модераторите

Не знам защо си решил, че в Сетком можеш да си пишеш простотийките от други форуми.

Аз ти промених заглавието на темата, изтрих ти съдържанието и го замених с линк към темата, където беше написано това "духовито" по твои думи "стихотворение".

Отдолу допълних, че ако продължаваш да ми публикуваш теми с курове в заглавието няма да просъществуваш дълго тук.

Та в това време някой "чевръст" модератор ти затри темата, която вече беше модерирана - и на мен ми е интересно кой е той???

Във връзка с предложението ти да се направи ограничен достъп до форума - ами то си е така - ако преценя, че някой не е за тук просто го помолвам учтиво да напусне.

ПС - поредното "недоглеждане" от твоя страна - какво прави тема със заглавие "Към модераторите" в Дъра-Бъра - има си раздел - За Форума!!!

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Към модераторите

КрИс

====

Да, прав си не и беше мястото там.

Разбира се, че щом те възложено да модерираш форума ще го правиш.

Имах предвид изтриването, без даже да оставите следа. Няма как да разберем, че с нещо сме нарушили някое от правилата или поста не е по Вашия изтънчен вкус, ако не оставите следа. Това визирах, не редактирането.

Относно достъпа до форума:

Не споделям напълно мнението на Ghost, все още смятам, че форума е useful. Но ти, като модератор би трябвало поне малко да се замислиш след като прочетеш това

http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8817

в частта Ghost

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Към модераторите

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">КрИс

====

Да, прав си не и беше мястото там.

Разбира се, че <font color="orange">щом ти е възложено да модерираш </font id="orange">форума ще го правиш.

Имах предвид изтриването, без даже да оставите следа. Няма как да разберем, че с нещо сме нарушили някое от правилата или поста не е по Вашия изтънчен вкус, ако не оставите следа. Това визирах, не редактирането.

Относно достъпа до форума:

Не споделям напълно мнението на Ghost, все още смятам, че форума е useful. <font color="orange">Но ти, като модератор </font id="orange">би трябвало поне малко да се замислиш след като прочетеш това

http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8817

в частта Ghost

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Този Malone има чувство за хумор<font color="yellow">*</font id="yellow"> и лесно не се отказва [:D]. Много се смях докато четох ....[]. Malone с оранж. съм оцветил това, което си пообъркал. КрИс е админ, а не модератор. То май вече модератори няма, всички бяха повишени в ранг [:D].

-----------

<font color="yellow">*</font id="yellow">- имам пред вид настоящите постове, не тези със стихчетата...

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Към модераторите

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Та в това време някой "чевръст" модератор ти затри темата, която вече беше модерирана - и на мен ми е интересно кой е той???

<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">

Аз изтрих темата.

Крис, не знам ти какво си променял и какво си правил, но темата беше "КУР ЗА ЛЕВСКИ". В нея нямаше "Стихчето беше много духовито", а по скоро ужасно пошли и недодялани строфи, като всяка от тях завършваше с "КУР ЗА ЛЕВСКИ".

"Но стихчето беше остроумно и щеше да е весело за участниците във форума." - защо ли си мисля точно обратното?!?

Дори мен като заклет цесекар ме отврати, а какво ли остава за левскарите. И представям си ако беше останала тема как биха реагирали и какво мазило би станало.

Тази тема подхожда да бъде пусната от 14 годишно момченце, а не от теб Malone - имах други представи за теб...

12. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Към модераторите

ехо, Malone!

Тук Земя!

Do you Copy?.

...де се намираш, бре, момче?...Първо сто кила глупости изписа....после Крис оплеска...сега пък и Ghost-a набърка...на бат Ghost-a му дойде до гуша от таквиз` кат тебе...,ако си изчел, защо се маха...и да ти кажа `почвам мноооого добре да го разбирам...форума наистина беше "cool", ама питай батко си Ghost кога и защо беше такъв....и какво му се промени...Дъра-Бъра си е за простотийки, хубаво, ама пък толкова "остроумно" взе да става, че започва да ми се повръща...има си места за тия работи-нета не е малък...ориентирай се овреме, на нас тука май чак толкова глупости не ни се четат....[xx(]

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Към модераторите

Не виждам нищо, с което съм обидил [оплескал] KрИс.

Нямал съм причина за това.

Ако се чувстваш обиден от мен КрИС се извинявам, въпреки че не виждам някаква нужда от това.

А квалификацията модератор ... аз не съм си я измислил. От вас съм я видял написана.

На Dockera и ru-boy, благодаря за малкото добри думи по мой адрес.

Когато и ако имаме щастието да се запознаем ще има бири и ще ме опознаете по добре. [8D]

П.С.

Вероятно грешно ме разбирате. Нямам никакво намерение да се конфронтирам с когото и да било. Стремил съм се да бъда полезен на повечето от участниците във форума. Най вероятно по тази тема това е последния ми пост. Много се развълнувахте, особено 3Di.

Не бих искал да коментирам мнението му [мнението и] защото ще почнем отначало. Приемам критиката за конструктивна. Благодаря на всички.

14.  

15. Gadget
    Guest

Към модераторите

Peace on Earth

16. 3Di
    3Di е офлайн
    Member Аватара на 3Di
    Тук е от
    Dec 2001

Към модераторите

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Peace on Earth

<div align="right">оргинално мнение на Gadget</div id="right">

простете, а дали ще може да ме ориентирате къде е Earth и как да се снабдя с Peace..?[^]

)

17. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Към модераторите

На всяко действие си има равна по сила и обратна по посока критика.

3Di, ориентирай се по радиацията []

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Към модераторите

Ghost кучета го яли... ммного глупости говори в последно време във форума.

И без това трябва да му слушам простотиите всяка седмица наживо, поне във форума няма да ломоти.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Молба към модераторите !
    От dimon във форум Климатици Daikin
    Отговори: 1
    Последно: 22-02-12, 22:35
  2. Към модераторите
    От tonym във форум За Форума
    Последно: 21-12-11, 14:12
  3. Въпрос към модераторите ...
    От stefan_gb във форум За Форума
    Последно: 30-03-09, 21:55
  4. Въпрос към модераторите
    От stekyman във форум За Форума
    Отговори: 5
    Последно: 04-01-05, 19:56
  5. За forum модераторите или администраторите
    От rozovata pantera във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 12-10-01, 18:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе