Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имам едно предложение ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

От 3 години съм в този форум и винаги ми се е искало да има категория Програмиране или Developing. Нещо от сорта. Интересно ще бъде да се коментират и такива неща в нея категория. Искам мнението и на другите юсерс да кажат какво мислят. Ама без тъпи постове моля .

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Ето ти и първото "тъпо" мнение:

За 3 години така ли не се научи, че си има раздел <font color="blue">"За форума"</font id="blue"> и такива неща се предлагат там, а не в <font color="blue">"Дъра-Бъра"</font id="blue">?

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Никой ли няма да си каже мнението по предложението ? Аз пуснах темата в дъра бъра, защото знам, че повечето потребители във форума не влизат тук и никой няма да го види. И все пак мисля, че такава категория трябва да има [}].

5. Member
    Тук е от
    May 2004

Лично аз подкрепям идеята, но от това нищо не зависи []

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Преди всичко погледнете колко често в дискусиите присъства тази тема и след това пак помислете дали си заслужава да се прави отделен раздел за нея... [B)]

...но не ми казвайте, че съществуването на раздела само по себе си ще създава интереса към темата. [)]

7. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Developing-а и програмирането са често засегнати в раздела за webdesign и 3д.

Според мен е излишно.

А според мен е наложително да ти се направи забележка за начина ти на държание - визирам вчера един пост в гореспоменатия раздел - сам се сети кой точно.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2002

Какво точно се дискутира във уеб дизайн ? ПХП, АСП, JS. Не съм виждал тема в уеб дизайн например за C++, C#, VB, Delphi и пр.

Очаквам още мнения .

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

По едно време почти се бях навил да отворя подобен раздел. Имаше доска дискусии теми за Delphi и C++. Сега нещо няма и няма смисъл от раздел.

11. Member
    Тук е от
    May 2004

Еми то може да няма такива теми защото няма такъв раздел...

Абсолютно съм съгласен, че за да се направи какъвто и да е раздел трябва да има интерес от потребителите, за да не седи за красота []

Може да пуснете анкета да се види дали ще има интерес или не...

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Анкетите вълци ги яли - последната "Елена или Априлци" е един блестящ пример - гласува се за Априлци, но ще се ходи на/около Елена...

Що се касае за секция програмиране в форума - няма и няма да има!!! И това е не за друго а предимно заради естеството на посетителите на форума:

1. 50% са хакери, кракери, ламъри и юзери.

2. 20% играят на "познай фантазията ми" в логическите

3. 10% здраво гърчат политиката в Дъра-Бъра или други всякакви новини

4. 10% дават съвети и отговори на въпроси, които се намират след 1-2 сърча в гугъл

5. 5% са админи и модератори с основна цел да дъвчат разпасали се форумци

6 5% - продават и купуват в секция пазар взимайки населението за баламурници

Я има 2-3 които пишат софт я не!

13. Gadget
    Guest

Мда, така е гореописаното като цяло, като пропускаш и няколко генийчета, които вече не пишат или рядко пишат нестардантни решения или задават такива казуси

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ponder this пич:

ако си достатъчно светнат да пишеш код ( според мен, не е изкуство, но се иска малко насоченост в интересите и много четене и дебъгване ) то убеден съм си решаваш проблемите с ( незадължително в тоя ред )

( а ) дебели буквари;

( б ) google;

( ц ) иностранни форуми с определената тематика;

Забележи, че ( Ц ) е особено Ценно, за кво иде реч ли - ами щом пишеш код, пишеш и коментари в кода, щом пишеш коментари вероятно отбираш от английски ( примерно ), щото нямам впечатление да се коментира като

// тука тая процедурка сега...

така че и аз страдам, че не мога да задавам безкрайно ангажиращите си въпроси и евентуално да черпя от особено ценния ти jитейски++ опит, но какво да се прави, на вълка врата му бил дебел. що ?

@skynet, доста точно, поздравления! Cheers.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за TV CROWN -имам едно проблемче..
    От zlatina_ZZ във форум Други телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 07-05-08, 16:29
  2. Още едно предложение за нов подфорум
    От fori във форум За Форума
    Отговори: 25
    Последно: 24-11-07, 20:49
  3. Имам едно питане
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 4
    Последно: 16-05-05, 10:24
  4. Едно предложение...
    От G_R_U във форум За Форума
    Отговори: 5
    Последно: 01-04-05, 15:11
  5. Имам едно въпросче...
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 5
    Последно: 09-02-04, 02:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе