Тъй като напоследък доста хора почнаха да ползват тамагочита, предлагам към телекомуникациите да се добави раздел за PDA & Smartphones. Смятате ли че ще ви е полезно господа?
Тъй като напоследък доста хора почнаха да ползват тамагочита, предлагам към телекомуникациите да се добави раздел за PDA & Smartphones. Смятате ли че ще ви е полезно господа?
Аз съм за, все пак тези устройства ще изместят стандартните компютри и от там и проблеми ще започнаткоето си е вече ИТ
Имайки предвид колко НЕ се пише в раздела за телефони няма смисъл от отделен. Може спокойно да се следят темите в него.
Съгласен. В един момент разделите могат да станат повече от активните теми.Първоначално публикувано от CrossBlade
А и винаги могат да се направят 2-3 важни теми в раздела за телефони и там да се напишат най-основните неща за PDA-тата.
Идеята ми е че май напоследък по-скоро се говори за пда-та и смартфони от колкото за нормални мобилни телефониВ такъв случай по-скоро предложението ми ще е за добавяне на думичките смартфон и PDA в заглавието и подзаглавието.
Може би като начало да се промени този форум: http://forum.setcom.bg/index.php/board,7.0.htmlПървоначално публикувано от fori
на "Мобилни телефони, Смартфони и ПДА"?
Иначе си има специализирани форуми: http://www.all4smartphone.com/ , www.bgsymbian.com и няма смисъл да се дублират.
ами то по тази логика и за компютри вече да не пишем, защото има далеч по-специализирам форум за това
(това беше иронично, защото аз принципно съм против разводняването на Сетком, а нов "телефонен" раздел е още една стъпка в тази посока. изобщо не ми се коментират предложенията за автомобилни подфоруми и т.н.)
Аз подкрепям мнението на fori !!!
Защото има много голяма разлика в употребата на смартфони и PDA в сравнение с мобилни телефони не от този клас !!!
А и смартфоните позволяват много по-голяма свобода на употреба.
Щото примерно мене ме интересува дадено приложение на даден модел смартфон може ли и как да го кача и като ми трябва инфо за това - да няма нужда да чета десетки редове плява за разни гъзарийки като "тоя камерафон, оня плеър, ауууууууууууууу къф супер е ве"....![]()
Ъъъъ... ами то не е баш съвсем телефонен раздел. В сми че все пак става дума за операционни системи като windows mobile, symbian, linux. Все пак новата ми играчка е със 64 MB DDR RAM, 2GB storage, 200 mhz cpu, windows OS, не вярвам да не си спомняш момента, когато бяхме с такива компутри, не беше чак толкова отдавна. В сми че тоя топик е много по компутерно рилейтед от климатиците, примерноПървоначално публикувано от FearMe
Адаш искам да ти кажа че отдавна се отказах да се ровя по специализираните форуми за ПДА тук. Руските са ОК, ама по българските се пишат бахти глупостите. И докато един компютър можеш да си го преинсталираш и в домашни условия, едно пда което е "goes a brick" нали се сещаш какво го правиш.
хубу де, убеди ме
само дето ме съмнява, че посещаемостта ще е достатъчно висока
иначе си прав, че е не само IT, ами и МНОГО IT на фона на "Тенджери и тигани" разделите![]()
@Камене - вместо да сечеш юзерите - поговорете си админ екипа малко .
//офтопик
Това за тенджерите и тиганите ме уби
'айде пак аз лош
весело да става бе, хора... бях скептично настроен, fori се поаргументира повече, съгласих се и си написах, че пак съмскептично настроен, ама пък какво лошо има да се опита....
То и аз не съм 100% убеден в правотата си, ама от опит глава не боли?
Не е моя работа да коментирам. Но дали на някой му харесва или не, реалността е следната - ЛСД ТВ, Клими, Печки и Тигани се посещава. Също и Общи и Организиране на сбирки. Това е форумът в момента. Всичко друго вече е бледо допълнение.