//спам on
Ама аз не мърморя, бе хора! И на мен ми харесва.
Ама то не му трябва реклама или овации.
Просто пиша какво съм забелязала, ако някой прецени, ще ги пипа нещата.
Тържествено обещавам да не ръчкам повече! [:P]
//спам off
//спам on
Ама аз не мърморя, бе хора! И на мен ми харесва.
Ама то не му трябва реклама или овации.
Просто пиша какво съм забелязала, ако някой прецени, ще ги пипа нещата.
//спам off
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">//спам on
//спам off
<div align="right">Originally posted by Bibi*-*20/07/2005*:* 18:35:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
доживяхме го... [:D][]
уааа, колко съм зле. Мислех си че базите са вързани, и се чудя що отатъка никой не ми отговаря :D
http://deimos.tea.bg/setcom_forum/in...52004#msg52004
в новия имам 5 звездички [:D][:D][:D]!
в стария имам само 2 звездички [][
] !
- иначе, ми е все тая....
[:D]
Или аз съм много глупав по това време на денонощието, или опцията за смяна на скина е завряна на кучето в гъз@. Не успях да я намеря. Освен това съм изумен от това рязко мигриране към open source технология. Да го кажем че никога не бих си помислил че ще се случи []
Профил - в меню "Промени профила" - "Настройки Изглед и Подредба" - най-горния ред - клик на линка
Aqua темата е доста добре направена и ако я подоразвиете още малко направо ще е номер 1...
Само тая опция с промяната на потребителското име някак си не ми хареса много - по някое време ще настане тотална анархия
Най-лесния вариант май е просто да я направите, че да се показва като custom title, вместо ново потребителско име...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Опитах се да си пратя съобщение през ICQ. Няма такова нещо там.
(то тук, като го има, но винаги дава грешка, не е много по-различно,
ама аз да си кажа...)
<div align="right">Originally posted by Bibi - 20/07/2005 : 19:53:14</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
При мен това е изключено по дефолт. ПО този начин идва много спам и новото КЮ май ги блоква.
//едит
Кога ще приключат бетатестовете?
В момента всеки може да се регистрира в новия форум и да види e-mail адресите на членовете. В стария (все още сегашния) форум, това го няма или поне аз не знам как става.
Не че кой знае колко ми пука за моя адрес, но е възможно да бъде използвано за разпространение на спам.
Добавено:
Чак сега видях, че това може да се настройва в профила. Сигурно при създаването на новата база тази настройка не е копирана.
Там си има опция. Даваш му - скрит и си готов.
EDIT// За да бъда по-конкретна - Профил/ Потребителски настройки/ Скрий ел. поща
Обаче както тези дни форумът търпи непрестанни промени/обновления, демек - докато се доизкосури - може пак да ти блесне имейлът. Проверявай редовно или го изтрий временно, ако толкова държиш да го запазиш в тайна.
<font color="beige">Някой, ако желае, да го погледне и при резолюция 800x600...</font id="beige"> [}]
Много ми харесва функцията "статистика" - както личната, така и за останалите потребители.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font color="beige">Някой, ако желае, да го погледне и при резолюция 800x600...</font id="beige"> [}]
<div align="right">Originally posted by Bibi - 21/07/2005 : 20:47:24</div id="right">
Пробвах на 800/600
Горе се размести гадно - очевидно не е добре. Иконите с надписите стават на няколко реда и се препокриват - грозно е.
Надолу май нямам забележки.