Не.Първоначално публикувано от XaMaB
Aqua доста по добър и има икони на основните неща. Въобще мисля че е по функционален.
В "Календар" при две от темите списъкът за избор на месец е празен, само в Aqua е наред.
Но при мен разделите с Aqua се зареждат по-бавно.
Бързия отговор ли ви се губи или отговора с цитат?
Понеже, ако е бързия отговор само, това се оправя от профила:
Използвай бърз-отговор в темите: показвай включен по подразбиране....
@TheMask, :Super:
Мисля, че за това ставаше дума... ама кой да гледа внимателно![]()
Имам въпрос:
Поради честото зареждане (обновяване) ме интересува дали има разлика в трафика,
който се обменя при различните "скин". Това е особено важно при по-бавни връзки и
при интернет с отчитане на трафика. Би ми било полезно (а и решаващо) за избора!
По моето скромно мнение "Helios_Multi" ти генерира малко по-голям трафик от "Aqua". Ще си спестя некомпетентното мнение от къде точно произлиза, но като си поиграх малко с двата скина - цифрово при мен такъв е резултатът.
Докато ти зарежда от кеш-а няма нужда за главоболие, но при следващото влизане -
Благодаря за отговора.Първоначално публикувано от Profita
Това ми звучи като "по-малко или повече бременна". Не може ли някак да се пробва
и да се каже - при 1. - средно х% 2. - y% 3. - z%
Примерно, който може да отчита трафика зарежда няколко пъти една и съща тема
и прави приблизителен анализ.
За София вероятно не е проблем, но се поставете на мястото на хора с модем или
с много слаба връзка. А и отчитането на трафика не е маловажно
В това отношение има нещо хубаво и то е, че от Настройките могат да се "изключват" показването на аватарите и подписите на потребителите, които също отчитат трафик, а ако е изключен кеша - да не говорим...
Все пак, Крис, няма да е зле да се помисли за един мега-опростен скин - тип "Console" - без емотикони и разни други "пишкогъделчета".
Да, това е добра идея - и аз това си мислех, но сега е по-ясно за какво става въпрос.
Предполагам, че софиянци подценяват проблема. Не могат да си представят, че някъде
има и такъв проблем. Някой да звъни по модем..... - ужас!
//Предполагам, че това със смяната на "скин" в някои теми е временно - тестово.
Иначе би трябвало да си е това, пожелано от участника. То иначе - ега ти демокрацията..![]()
@WISE ади малко полекичка с нападките аПървоначално публикувано от Wise
@Profita сподели менние- а ти веднага на всяка манджа мерудийка - егати в тема за мнение само ти имаш 4 поста тук и 50% от тях напълно безмислени
Крис на Aqua - Бързи Връзки го направи само "Връзки", Нови Публикации с нещо по-кратко, примерно "Нови теми". че се пренася бар-а на 2 реда.
Helios-Multy е No1 :Super:
При мен при Aqua го няма кредора за превключване на кирилица*![]()
БЪГ?
- при SMF Default Theme го има, така че предпочитам SMF Default Theme (и някак си ми е по-удобен), въпреки, че използвам mac os visual style за уиндоза
Helios_Multi е отврат, много е тъмен, някои от цветовете на шрифта не се виждат или не изглеждат добре* някои от цветовете на шрифта не се виждат или не изглеждат добре* някои от цветовете на шрифта не се виждат или не изглеждат добре някои от цветовете на шрифта не се виждат или не изглеждат добре , както и някои цветове от смайлитата май и т.н...предпочитам светлите неща....темата по подразбиране си е най-адекватна.
Бързият отговор наистина не работи.
Долу в ляво го има ама неможеш да го използваш.
Имам в предвид когато е настроен като показвай, изключен по подразбиране
Иначе когато е показвай, включен по подразбиране си бачка но долу полето за одговор винаги е отворено.
Жалко че в главната страница няма бутон с надпис Към setcom.bg v1
Мойте уважения към труда който е хвърлен, ама така си бях свикнал че..
Както каза Гаджет, форумът вече прилича на всички останали.