Инсталиран е нов скин - потърсете за бъгове в него.
Гласувайте кой да е скина по подразбиране - той е лицето на форума защото всеки нерегистриран, който влезе ще вижда него.
Инсталиран е нов скин - потърсете за бъгове в него.
Гласувайте кой да е скина по подразбиране - той е лицето на форума защото всеки нерегистриран, който влезе ще вижда него.
Този, който е в момента е най-добре да си остане основен скин.
Иначе и Aquata си е :Super:
Не е ли по-добре първо да видим кой от тях се държи най-добре и чак тогава да гласуваме?
Вече се забелязват разлики в поведението им и е важно да усетим на какво се дължат.
Ако този аргумент отпадне и трите станат идеални, ще трябва може би да отчетем, че според "знаещите", светлите букви на тъмен фон изморяват очите по-бързо...
Сигурно е тъпо, но се обърках вече. Как да си сменя "скин" и що за дума е това???
То каките - лесно се ориентират - сигурно често си сменят "скина".
Все пак - как става, че се заплетох![]()
Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> Текуща Графична Среда: Основната на форума [u](промени)
Профил/Потребителки настройки/Настройки Изглед и подредва/Текуща графична среда...
(достоен въпрос за логически задачи Wise) .. по сложна промяна на скин не съм виждал в никой форум![]()
И добре че е така... Скина се сменя веднъж и забравяш за него... Не виждам смисъл да е в центъра на първата страница..
При Aqua в резолюзия 800х600 се появява хоризонтален скролбар на всички екрани, може би трябва леко да се намали изображението.
Aqua-та започва все повече да ми допада - почти всичко е текст, много малко бутони има, но е много прегледна и приятна.
Текста в мненията е четлив, ясен и подреден от една страна и сбит, дребен и заемащ малко място от друга.
Ако я сложим за основна ще взема да направя подобен скин и за сайта
Аз вече минах на "Aqua" и съм очарован просто.
Засега не съм открил бъгове при 1024 х 768, IE 6.0.2800.1106.xpsp2.050301-1526 [ей на това му викам номер на версия! - какво ми се фръцкате с тези мозили-годзили 1.0.5, 1.0.6... не може да ги запомни човек...]*:knuppel2:
P.S. Има правописна грешчица [поради бързане най-вероятно] в анкетата: написано е "Auqa", вместо "Aqua".
Аз като ползвам основния скин на форума и като влезна в раздела за "За Форума" ми го отваря все едно ползвам Aqua-та... Иначе всичко друго си го отваря със сегашния Deafult Theme. И при вас ли го има тоя бъг?
~~~~~~~~~
EDIT:
Сега видях в новини какво пише явно в момента форума е настроен така че като влезнеш в някои от секциите по форума да излиза с Aqua-та![]()
Нещо на аквата ми се губи бързия отговор.
Само при мен ли е така?
Иначе кефи повече :coolsmiley: