Резултати от 1 до 8 от общо 8

триене на постовеее

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2005

триене на постовеее

Защо за 2 път ми е изтрит поста в <коментиране на новина> ? ?
    Не отговаря ли на новина според вашите правила на форума информацията, че ЦСКА е бил Ливърпул на Анфийлд Роуд?
    Благодаря , ако има някакъв отговор . Ако искате може и още сега да ми смъкнете рейтинга на -100000 , а пък аз ще си продължа да го изработвам?? Много странна политика.

П.с. И т'ва ли ще бъде изтрито?? Ру-бой, или само като предишния отговор- 'проблем ли имаш'??
    П.П.с. Ами кажете какво ви засяга и да не го поствам- да си играете на триеница???
    П.П.П.С. Сложете си 'обидните' точки* в правилата на форума- няма срамно??

П.П.П.П.С.
    По правилата на форума ли е да си правя всеки път(като постна нещо) т.нар. ПринтСкрийн и да го показвам на другите участници- щото нали яко се трие??
    Ами да си пращаме факсове-- щото мноо се обиждаме---доказателства, следователи, а в Плевен май познавам Р.Русалинов-имаше навремето един отряд.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: триене на постовеее

oc00l, не съм прочел поста ти и не мога да взема отношение по него, но като модератор мога да заявя, че принципът при осъществяване на контрол (особено триене, а не само корекция) е наличието на лични нападки, обиди, нецензурен език или крайна несвързаност с темата.

разбира се, възможен е и технически проблем, по което отношение могат да вземат единици от нас, а именно тези, които реално се занимават с поддръжката на сайта.

принципно никой от нас не е длъжен да дава обяснение за упражняването на правата си, но ако чак толкова си засегнат и смяташ, че си прав, няма да е зле наистина който е бил да си каже аргументите

не се нерви - понякога стават грешки...

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от oc00l
    Защо за 2 път ми е изтрит поста в <коментиране на новина> ? ?
    Видях сега темата ти в раздела с изтрити - аз също не разбирам защо е там.
    Извинявам се от името на форума и ще ти я възстановя. Който я е изтрил - моля да си каже основанията???

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Една от простотите на oc00l изтрих аз, но не виждам да е в кошчето това, което изтрих, нито да е възстановено. И не мисля, че е удачно да се ходи по гайдата на всеки пъпчив пубертет във форума, когато му се изтрие пост. Също не е удачно да става форумен проблем. Изтрил съм му поста, защото така съм преценил и е бил за изтривне най-малко по няколко критерия за изтриване.

P.S. съжалявам, че изтрих РМ-ите му до мен, за да добиете бегла представа за какво става на въпрос. При следваща наглост от негова страна ще му заключа акаута за поне една седмица.

В този форум всеки който е подчертано невъзпитан и нагъл може да прави каквото си иска. Примери много. И юзера oc00l върви по утъпкана пътека.

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22647.0.html
    Това е темата, която възстанових - в нея няма нищо, което да подтикне към триене. Не виждам ниакъв форумен проблем - ако те е обидил или е писал в други теми - има възпитателен бан за няколко дни...
    Не взимам отношение, просто тази тема не е за триене, въпреки, че злепоставя моя идол Сираков ...

7. Тук е от
    Dec 2004

Off
    Абе Ru, ти да не си Левскар :knuppel2:
    Off

:coolsmiley:

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Ако някой сметне, че не ми е работа да се изказвам по този въпрос, да го изтрие...

Мисля, че титлата "Модератор/Администратор" освен привилегия е и отговорност. Не е коректно да се трият мнения/теми поради пристрастие (към потрбител, кауза или други стимуланти). Най-малкото не говори добре за човека с Правата. От друга страна "всеки пъпчив пубертет във форума" ми се вижда като обидно/подигравателно определение за друг участник, докато "честито на всички фенове..." - не. Вярно, че сме в ИТ форум, но нали затова е секцията Дъра-Бъра - за други теми? А "REDS THROUGH DESPITE SHOCK DEFEAT определено ми се вижда като новина за коментиране - не е всеки ден.

10. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Една от простотите на oc00l изтрих аз, но не виждам да е в кошчето това, което изтрих, нито да е възстановено. И не мисля, че е удачно да се ходи по гайдата на всеки пъпчив пубертет във форума, когато му се изтрие пост. Също не е удачно да става форумен проблем. Изтрил съм му поста, защото така съм преценил и е бил за изтривне най-малко по няколко критерия за изтриване.* *

P.S.* съжалявам, че изтрих РМ-ите му до мен, за да добиете бегла представа за какво става на въпрос. При следваща наглост от негова страна ще му заключа акаута за поне една седмица.

В този форум всеки който е подчертано невъзпитан и нагъл може да прави каквото си иска. Примери много. И юзера oc00l върви по утъпкана пътека.
    Без Коментар!! Който не може да си признае грешките - има и други!!! Ако не беше форум, знаеш как се отговаря на пъпчив пубертет А и който хвърля л**** по друг , се оказва че само това може да прави!!! "Някой не видял това което изтрил в кошчето, а и не било възстановено??" - възстановено е!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. За Триене!
    От krenvi6 във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 08-12-10, 10:06
  2. За триене
    От stereo2 във форум Купува
    Отговори: 0
    Последно: 28-11-10, 01:11
  3. Триене на дял с ОС
    От ilko във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 17-12-07, 17:27
  4. За триене
    От G_R_U във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 05-11-07, 16:40
  5. За триене
    От piton357 във форум Продава
    Отговори: 4
    Последно: 03-08-07, 17:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе