За триене
личен съвет - със същия въпрос се обърни към фирмата, от която си купил 7900, защото е близко до ума, че надали има някой, на който просто така да му се подвърта една излишна 8800... (която на всичкото отгоре да е склонен да размени за 7900)
най-много тук да получиш отговор от някой, работещ в компютърна фирма...
Всъщност,предложиха ми две карти.но доплащането е повече отколкото искаха в магазина,за да ми я сменят с чисто нова 8800GTS(естествено първо това направих).
Питона очаква за 100лв. доплащане някой да си размени 2 пъти по-добра карта с дх10 поддържка, струваща над 300$ (срещу 150$ за 7600GS, при това тя има по-добра алтернатива за по-малко пари в лицето на x1950gt). замяна, което е невъзможно (трябва да му изкупят картата на цената на която я е купил, и да му продадат 8800гтс на дилърска цена без ДДС и пак да са на загуба). Ако все пак е възможно, веднага я вземай тази от магазина, да не размислят, защото никой няма да си размени 8800-ката за твоя боклук с такова мизерно доплащане.
BTW за мен питон е несериозник, който само търси далавера на дребно и някой да мине, съдейки от контактите ми с него досега, и оттук нататък е в игнор листа ми за търговия.
Благодаря,че ми обясни какво искам.Изключително полезен пост.Пожелавам ти приятна игра на многобройните игри с DX10,понеже явно няма да можеш да набуташ на тази цена картата си на никого.(А картата ми е 7900).А за разсъжденията,че търся далавера на дребно-ще ти кажа,че купувам нови неща не по често от на две-три години.И то от добри магазини и вносители.Изключения от това правило има само когато или времето ме притиска,или когато смятам сделката за много изгодна.А тъпия ти коментар за "боклука "7900-имах един познат -мераклия на времето,дето сваляше мадами с простотии и когато за пореден път не му вържеше,викаше"Мани я тая,фригидна е!"Дано си разбрал през какво ми е дали съм или не съм ignor.Деца,деца...,не става само с ядене...