... сега е добре ..., почти по средата е.
При мене проблема се реши така: От най-горната лента избрах "История" ->"Показване в страничната лента" и готово - страницата се центрова в дясно и банера си идва на мястото. После при затваряне на страничната лента - страницата просто се разпъва.
// Но ако при ru-boy е добре без такава операция, значи причината може и да е друга![]()
То сега някой от админите го е понаместил по към средата, ама не съвсем.
Ама така е добре.
??? Какво значи не съвсем??? Наместен е точно в средата!
И ми писна от скапани браузъри.
Това не работело, онова не било в средата. И защо "скапания" ИЕ интерпретира всичко както трябва даже и да не е написано правилно???
Следващия път тези с екзотиките ще го д****е, хич и няма да си правя труда да ви го намествам...
Под firefox 2.0 Не е точно в средата, леко вдясно еПървоначално публикувано от КрИс
Вероятно е писан неграмотно, и затова е толерантен към html код на неговото нивоПървоначално публикувано от КрИс
Това не е болка за умиране, но съм сигурен, че пак ще си направиш труда, дори и само заради удовлетворението да оправиш бакиите на другитеПървоначално публикувано от КрИс
Защото тоя проблем в момента е заради надменни специалисти, които съм сигурен, че не биха обърнали внимание на такава дреболия като изместен банер, макар че всеки, който има проблем, ще се обърне към тебе, а не към авторите на форума.
Еее, КрИс, аз само попитах да знам дали е при мен проблема, ти веднага на любов и то без наместване го удариПървоначално публикувано от КрИс
![]()
Не че съм подстрекател, ама така тоя банер само харчи място на екрана. Горе вдясно си беше далеч по-добре.
Отдадох се на актвна почивка през уикенда и вие сте избистрили темата ...Първоначално публикувано от КрИс
. Имах в предвид да се получи нещо такова http://svetlin.awardspace.info/setcom/test.html - логото и флаш банера са в отделни клетки и не се получава хоризонтален скрол под МСИЕ 6 , ФФ 1.5 и ФФ 2.0 , под уиндоус.
Както и да е. За мен няма значение къде е банера , всъщност мястото му там където админа реши![]()
ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Предлагам да се сложи още един баннер до този.... Така хем всичко ще си дойде на мястото, хем този които е в момента там няма да е самотен....
Ако предложението ми се приеме мога да и да предложа свой баннер![]()
Много удачно решение.Първоначално публикувано от diaflin6
Ами вземи го счупи пък после прочети какво пише на банера и кликни.
Мислиш ли, че бих му сменил мястото даже и да ставаше /обясних, че разделянето на колспана на 2 отделни клетки както в долния ред не е така елементарно както изглежда в хтмл изхода, който се генерира/ след като сам ми казваш, че на новото място повече те дразни и повече внимание съответно отделяш за него???
... че ти на телевизора ли го гледаш ? Превключи на монитора, там картината е доста по-ясна.Първоначално публикувано от fanta orange
Приема се разбира се. Къде да ти предложа банковите сметки за превода?Първоначално публикувано от glowndark
може, защо да не може. Даже ценни насоки извлякох от твоето...Хак да ви е сега с дразнещия банер