Който иска и ги харесва да си ги ползва за сигнатура тук или в друг форум.
Анимиран и "статичен" вариант.
Има черен кант около изображението, един пиксел, за да изпъква по-добре на светли фонове примерно.
Който иска и ги харесва да си ги ползва за сигнатура тук или в друг форум.
Анимиран и "статичен" вариант.
Има черен кант около изображението, един пиксел, за да изпъква по-добре на светли фонове примерно.
Гот, можеш да ги пуснеш и в общодостъпното пространство, предполагам че ще се харесат
Да, трябва да са в общодостъпните теми за повишаване на интереса към барчетата.
За Силвето, като първа дама с такъв userbar, прИмоция ...
Неин си персонален.
Айде и за първото "момченце". И неговия специален.
[img width=603 height=600]http://img152.imageshack.us/img152/3987/pesteteinternetahh2.jpg[/img]
Аххх, Сетком без барчета, банери и реклами. Присъединете се към инициативата "Пестете Интернета!"
Къде видя реклама Рици? В конкретните "барчета".
Пък за пестенето ... ами пести, щом така по ти харесва.
Не знам дали SMF позволява light вариант, text only. Ако има начин, предполагам, че Крис няма да откаже вграждането и на такава опция, за хора, като тебе.
Може да ползваш текстов браузер, ще спестиш повече.Първоначално публикувано от DeathKnight
Аз имам въпрос, който косвено е свързан с темата: Как да "надхвърля" ограничението за 128 символа в подписа? Нямам намерение да пиша романи там, идеята е да имам два userbar-а. Проблемът е, че след изписването на адреса на картинката и ограждането с tag-ове за картинка и хипервръзка ми остават много малко свободни символи. Нямаше да питам, но съм виждал подписи с дължина на текста над 128 символа; явно има нещо, което ми убягва...
Malone - имаш едно черпене от мен за userbar-а!
Може ли и аз да питам нещо свързано с форума , не е относно въпроса , но не искам да започвам нова тема. Да питам дали може да се добават нови скинове за форума ?
Ами номера е да качиш банера на някой "къс" сайт.Първоначално публикувано от panevdd
Другият номер е да не пишеш "www" в адреса.