При вас това получава ли се?
Втори скролер? Не.
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,34409.0.html (нали тази тема)
На практика във всички теми. И не на всички мнения, че май не зависи и от размера на мнението. Явно е Linux specific issue.
Аз съм с Мандрива и при мен се получава само тук,във форума на Сетком.Не знам защо е така,забелязал съм го от много отдавна и си мислех,че така е направен самия форум.Във уиндоус не съм влизал скоро,така че не знам там как е и не съм сравнявал
И аз съм с Лисицата, но и при мен го няма тоя ефект.
Windows XP:
Много рядко, но все пак се случва понякога. И при мен само с този сайт.
Аз съм със слак, но при мен не се наблюдава или поне не ми е направило впечатление досега.
при мен го прави като има добавен код или нещо друго в мнението с windows 2003 съм
При мен го прави много рядко, но няма представа на какво се дължи. Забелязал съм го само в този форум. Може би защото влизам по-често...
Ubuntu 7.10 + FF, не съм забелязал нещо подобно.
Windows XP SP2 + FF не съм забелязал нещо подобно.
Windows Vista Ultimate + FF не съм забелязал нещо подобно.
WinXP+SP2, FF 2.0.x.x - случва се тук и в други форуми.
Май когато има цитат или код.
П.С.
Много странно - в една тема с два поредни поста, съдържащи код, първият показва scroll-bar, а вторият - не, въпреки че са горе долу еднакви по големина.
Когато смалих прозореца, в секцията code на първия се появи и хоризонтален scroll-bar, а текста в секцията на втория се пренасяше на нов ред.
Смятам, че е някакъв параметър на BB code-а.
И аз го забелязах. Не виждам никаква закономерност в появата на този ефект. Просто на някои постове го има .