Ако искате да виждате последни публикации само от определени форуми, а не от всички, посетете вашия профил и настройте исканите форуми от менюто "Настройка на Последни публикации"
Ако искате да виждате последни публикации само от определени форуми, а не от всички, посетете вашия профил и настройте исканите форуми от менюто "Настройка на Последни публикации"
Аз съм прокълнат при мене не работи....
http://img503.imageshack.us/img503/2484/65310507bi5.jpg
споко, май при никой не работи
Работи но не както очаквате, а както е казал Крис - да виждате последни публикации само от определени подфоруми...
SetCom.bG Forum - Информационен Център
Последни публикации1.....
...
10...
това което очаквате е да скрие и самите "дъски" и би било хубаво ама и така е добре no more "отопление и климатизация"
На главната страница е естествено да не работи, там не сте се логнали още.
Има и нещо друго - при мен не може да се настройва когато форума ми е на български, но явно при други работи.
P.S. Вече и при мен работи на български, сигурно Крис го е оправил тоя проблем.
При мен не работи. Излязох и влязох отново, но без успех... :-(
Работи, но само там където казва Tommorow! Ако имате предвид "Непрочетени публикации" - там НЕ работи. Всъщност не знам дали е замислено да работи там.....
очевидно неПървоначално публикувано от Pat
пак опираме до готовността на fori да удари едно рамо, сега улеснен от факта, че може да използва и този мод за основа...
Би било добре, ако работи точно в "Непрочетени публикации". Ако ще може да се филтрира, то там е най-удачния начин.Първоначално публикувано от Pat
Работи си точно както е описано- показва последни публикации от избраните форуми.