Рекламата най-често се повява в индекса на форума http://forum.setcom.bg/index.php Бюджета все още не е изчерпан...
btw в момента това е сайта на любимата партия от които идва и рекламата -
И тои работи колкото и те!!!
Рекламата най-често се повява в индекса на форума http://forum.setcom.bg/index.php Бюджета все още не е изчерпан...
btw в момента това е сайта на любимата партия от които идва и рекламата -
И тои работи колкото и те!!!
не знам изобщо за какво иде реч в тази тема!
един не го кефи БСП, друг не го кефи атака... е няма сега пък лично всички в квартала ви да обиколят, че да се съобразят какви плакати да ви лепнат на трафопоста
на мен лично най-смешно ми е друго - някакви абсурдни политически вкусове. обяснявам:
15-20 годишни антикомунисти. WTF?! най-вероятно съседите на баща му били милиционери и неговото колело било по-лошо от това на сина им. ерго - комунистите са гадове
40-50 годишни монархисти. чували от бабите си, че като се родил симеончо вдигнали на всички оценките с по 1 единица, че да няма повтарящи. ерго - царчето е хубаво
бедни сини. всеки знае, че фундаменталната цел на сините в зората на демокрацията беше да прокарат закона за реституцията. с прокарването му целите им се изчерпаха, защото тогава тяхната политико-икономическа "платформа" се свеждаше до това, до което се свежда настоящата атакистка платформа: "ние сме анти-това и за-онова. как обаче ще го направим - не знаем". така че бедният син е точно толкова абсурден политически субект като горните 2 вида
мога да продължавам и с други политически абсурди, но целта на темата не е такава
по-скоро ми е интересно как би било прието подобно възмущение срещу реклама на синята коалиция или герб. уж посетителите на Сетком са интелигентни над средното за страната, пък пак същата нетолерантност към чуждите убеждения... хм, интересна работа
Волю или неволю изгледах всички клипове свързани с изборите, но ни един от тях не можа да ме убеди, че трябва да отида да гласувам. Личностните взаимоотношения между лидерите доминират, даже и в клиповете, където трябва да е изсипана есенцията на това което ще прави партията, ако спечели изборите. А аз исках много малко. Да ми кажат просто как: ще променят здравната система,така че, или ще имаме здравна осигуровка и ще се държат адекватно с мен като се наложи ,или въобще да си е платено и да не се лъжем.Как ще променят образователната система така че да има по-малко, но по качествени учители ,които ще произвеждат качествени ученици. Как ще променят съдебната система ,така че получаването на правосъдие, да е бързо и ефективно, така че да не подлежи на коментари.
Да, ама не. Никой не си направи труда дори да ги спомене тези въпроси.
fbr, нека аз ти отговоря, нека аз, нека аз...
няма да я променят, защото в този си вид (същата е и в щатите, за разлика от цивилизованите европейски страни) обслужва най-вече държавните интереси, т.е. на политиците, т.е. поредната каца с мед. а промяната, за която въжделееш най-вероятно ще бъде в раздържавяването на здравната каса и предаването й в частни ръце. ха познай чии интереси ще бъдат обслужвани оооще повече (м/у др за справка относно частните здравноосигурителни каси и човеколюбието им - отново прекрасните щати)Първоначално публикувано от fbr
ааа, и м/у другото - здравият човек не купува лекарства, още повече пък едно и също лекарство с 10 търговски имена (парацетамолът примерно е съставка на всичките анти-"грипни" прахчета, ама всяко е по-добро, и най-важното, РАЗЛИЧНО от другите)
защо да го правят?! интелигентният човек е далеч по-склонен да критикува и поставя под съмнение управленските решения, наложени му отгоре. по-добре го остави на ниво "трудно ми е да сметна 8*6", и тогава най-важната цел в живота му ще е да си вземе ТВ с по-голям диагонал и кола на 5 вместо на 10 годиниПървоначално публикувано от fbr
е те това па 'ептен няма как да станеПървоначално публикувано от fbr
това следва по елементарната логика:
1) в съвременния свят силата е в парите
2) наличието на пари предопределя прилагането на сила
3) силата мрази налагането на ограничения
оттук следва, че властимащите са и париимащите, които не търпят налагането на ограничения (т.е. закони), следователно нарушаването на законите е дело на власт/пари/сила-имащите, от което произтича най-елементарното следствие, което е и най-големият дефект на "демокрацията" -> не е възможно чрез закон да ограничиш фактор, стоящ над закона. за да имаме това, което ти искаш, трябва да се промени парадигмата на съвременното общество. но понеже това е дълга тема, не й е мястото да я обсъждаме тук и сега. най-важното е, че съдебната система няма как да се самоизяде, за да раздаде правосъдие за обикновените хора, които никога, ама НИКОГА не са били в центъра на нейното внимание
Opsss имало и главни букви - ама само за БСП.......значи можело......Първоначално публикувано от FearMe
Разбира се, че идеята ми не беше някой срещу някой - просто се възмутих от една гадна, гнусна кампания.
Не може в ерата на интернет да вадиш секири - това е било в миналото, и атентати и лагери....................
подозренията ти, че съм привърженик на бсп са абсолютно, ама тотално безпочвени. защото е абревиатура, затова "намаза" главните букви
както и да е, нямах нищо лично към теб, просто винаги ми е било любопитно защо по презумпция интелигентите трябва да са сини, а тъпанарите - червени. инерционно някак си...
абе я дайте да стегаме сбирка през август и стига с тая политика