Е не очаквах такава лайняна реклама да има място в този форум!! Гнус ме е като да съм близнал Станишеф....
Нямам идея как е допуснато това! Гнус ме е!
Е не очаквах такава лайняна реклама да има място в този форум!! Гнус ме е като да съм близнал Станишеф....
Нямам идея как е допуснато това! Гнус ме е!
е гъз като гъз.............Първоначално публикувано от CrossBlade
По телевизията тече същата забавна реклама, някаква със брадва разсичаща самолет и пенсионери
Да няма да колят пенсионерите btw. като видите такава хубава реклама, цъкайте на нея здраво да изхарчим малко комунистически пари Тази реклама има зададен бюджет, които се изчерпва с всеки клик. В един момент бюджете свършва и рекламата спира
Предполагам че от Google AdSense си ги слагат автоматично. На мой сайт които няма нищо общо с политика също се появяваше.Вмъкни Цитат
Е не очаквах такава лайняна реклама да има място в този форум!!
Аз не виждам проблем. Не си собственик, че да решаваш кои и кога да се рекламира тук ?
И на мен ми се струва ,че са реклами от гугъла. Ама споко , сигурен съм ,че другата седмица или някой глупак ще ни благодари ,че сме му дали хляба за още 4 години или ще изчезнат до следващите избори.
Където видите реклама на политик или партия, теглите му по една "благословия" и ви олеква. Свестен политик няма! Априори, ако от него ставаше нещо друго, би си гледал работата, а не да се натиска "да го избират".
fXOrange , недей си разваля "хабера" бре човек, ти знаеш ли колко е травмиращо да видиш в любимият форум мутрата на Станишев или на Доган ...като знам ,че ще трябва да си чистя монитора обаче се възпирам да ги плюя
А ако добавиш Костов и "височеството" и опаковка "Фея" няма да ти стигне...Първоначално публикувано от stenly
А между другото, аз сериозно обмислях възможността сега да гласувам за БСП (за пръв и последен път гласувах за техни кандидати през далечната 1985 в армията под строй), но заради негативната антиреклама със секирата категорично няма да го направя.
Считам, че е много непочтено да правят антиреклама на други, когато се очаква да правят реклама на себе си.