Току ще се регистрирах, публикувам тема и ми дава "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Сменям името на темата, опитвам пак - отново "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Къде е проблема???
Преглед за печат
Току ще се регистрирах, публикувам тема и ми дава "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Сменям името на темата, опитвам пак - отново "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Къде е проблема???
Не знам, друг не се е оплаквал от подобно нещо, на мен също не ми се е случвало?
Продължаваш ли да имаш проблеми?
не става, току що пак опитах, в раздела хладилници. "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Хем не става, хем тук можеш... :)
Не знам, докато някой друг не сподели подобен пробем бих приел, че проблема е при теб, а не във форма...
Много бързо натискаш последователно, забави, поеми дъх, копирай написаното(за всеки случай) и след повече от 1 минута можеш да публикуваш, но се увери, че поста/отговора/въпроса не е ВЕЧЕ публикуван при някое от предишните натискания.Цитат:
Първоначално публикувано от NewAge2012
Успех.
При мен от повече от година получавам "Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди" при опит да напиша нещо във форума, дори и последната публикация да ми е била преди седмица, а кукитата да са трити многократно през този период. Това се получава само, когато съм зад NAT, но това е на работа и в къщи, и поради тази причина мисля това да ми е последният пост, защото не ми се чака по 10-15 минути всеки път...
Единственото, в което съм убеден е, че 5 минути пред компютъра ти ще са ми достатъчни за да оправя проблема и той по никакъв начин няма да е свързан със софтуера на форума...
Ползвам постоянно три различни компютъра, като единственото общо между тях е операционната система и браузера - Windows XP и Opera. Едното РС междувременно беше преинсталирано наскоро, защото му се счупи харда. И другото общо е, че и трите са зад NAT.
Не го приемай като критика :)
P.S. да не забравя да спомена, че проблемът не се получава всеки път, но е доста често.
Може да е някакъв проблем с NAT/NAPT Traversal-а. Linux базиран NAT ли полваш?
Да, ползвам IPACCT-a на Боян Бонев.
Но в нас съм с БТК-ейският модем (Пирели).
Странното е че не го прави постоянно, но достатъчно често за да се изнеря като искам да напиша нещо набързо. Това ми е третият пост за днес и няма проблем, но онзи ден исках да постна един линк и упорито отказваше. Като се закучи триене на кукита и темп файловете на бразуера не помага. В такъв случай най-бързото ми решение е да вляза през ремот админа на някоя друга машина и воала...
Наистина го има този проблем и при мен. Когато напиша каквото имам да пиша и кача снимки които се оказва, че са с голям размер и след като ги преоразмеря в подобаващ размер, се опитвам отново да ги кача и ми изписва същото съобщение, че темата е вече създадена и дотук. Разбира се, се отказвам и те така. Не зная на какво се дължи и се радвам, че е повдигнат този въпрос.
Благодаря.
това с качването на снимките е много досадно
веднъж ако надхвърлиш големината и въпреки, че всичко е изтрито не ти дава да качваш макар и с допустимата големина
аз често имам желание да илюстрирам говорилнята със снимки, но като се започне това смятане и броене на байтове и се отказвам...
Преди повече от година добавих разширение към форума - Галерия...
https://forum.setcombg.com/index.php?action=media
Това е подходящото място за качване на снимки.
От вчера вечерта само това съобщение ми дава :sad: Исках да пусна едно съобщение във темата Телевизори и проектори -> LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/ . Явно тука обаче работи.Цитат:
Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди. Моля опитайте отново.
Това : "Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди. Моля опитайте отново." и при мен се е получавало преди време, но не съм сигнализирал. На 3 различни компа ХП и ИЕ8 ,доставчик Виваком.
В интерес на истината когато ми се еполучавало на домашния комп ,пускам лаптопа и с 3Г модема на Виваком го нямам проблема .