Току ще се регистрирах, публикувам тема и ми дава "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Сменям името на темата, опитвам пак - отново "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Къде е проблема???
Току ще се регистрирах, публикувам тема и ми дава "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Сменям името на темата, опитвам пак - отново "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Къде е проблема???
Не знам, друг не се е оплаквал от подобно нещо, на мен също не ми се е случвало?
Продължаваш ли да имаш проблеми?
не става, току що пак опитах, в раздела хладилници. "Тази публикация вече е създадена! Моля обнови страницата. "
Хем не става, хем тук можеш...
Не знам, докато някой друг не сподели подобен пробем бих приел, че проблема е при теб, а не във форма...
Много бързо натискаш последователно, забави, поеми дъх, копирай написаното(за всеки случай) и след повече от 1 минута можеш да публикуваш, но се увери, че поста/отговора/въпроса не е ВЕЧЕ публикуван при някое от предишните натискания.Първоначално публикувано от NewAge2012
Успех.
При мен от повече от година получавам "Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди" при опит да напиша нещо във форума, дори и последната публикация да ми е била преди седмица, а кукитата да са трити многократно през този период. Това се получава само, когато съм зад NAT, но това е на работа и в къщи, и поради тази причина мисля това да ми е последният пост, защото не ми се чака по 10-15 минути всеки път...
Единственото, в което съм убеден е, че 5 минути пред компютъра ти ще са ми достатъчни за да оправя проблема и той по никакъв начин няма да е свързан със софтуера на форума...
Ползвам постоянно три различни компютъра, като единственото общо между тях е операционната система и браузера - Windows XP и Opera. Едното РС междувременно беше преинсталирано наскоро, защото му се счупи харда. И другото общо е, че и трите са зад NAT.
Не го приемай като критика
P.S. да не забравя да спомена, че проблемът не се получава всеки път, но е доста често.
Може да е някакъв проблем с NAT/NAPT Traversal-а. Linux базиран NAT ли полваш?
Да, ползвам IPACCT-a на Боян Бонев.
Но в нас съм с БТК-ейският модем (Пирели).
Странното е че не го прави постоянно, но достатъчно често за да се изнеря като искам да напиша нещо набързо. Това ми е третият пост за днес и няма проблем, но онзи ден исках да постна един линк и упорито отказваше. Като се закучи триене на кукита и темп файловете на бразуера не помага. В такъв случай най-бързото ми решение е да вляза през ремот админа на някоя друга машина и воала...
Наистина го има този проблем и при мен. Когато напиша каквото имам да пиша и кача снимки които се оказва, че са с голям размер и след като ги преоразмеря в подобаващ размер, се опитвам отново да ги кача и ми изписва същото съобщение, че темата е вече създадена и дотук. Разбира се, се отказвам и те така. Не зная на какво се дължи и се радвам, че е повдигнат този въпрос.
Благодаря.
това с качването на снимките е много досадно
веднъж ако надхвърлиш големината и въпреки, че всичко е изтрито не ти дава да качваш макар и с допустимата големина
аз често имам желание да илюстрирам говорилнята със снимки, но като се започне това смятане и броене на байтове и се отказвам...
Преди повече от година добавих разширение към форума - Галерия...
https://forum.setcombg.com/index.php?action=media
Това е подходящото място за качване на снимки.
От вчера вечерта само това съобщение ми дава Исках да пусна едно съобщение във темата Телевизори и проектори -> LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/ . Явно тука обаче работи.Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди. Моля опитайте отново.
Това : "Последната публикация от вашето IP беше преди 60 секунди. Моля опитайте отново." и при мен се е получавало преди време, но не съм сигнализирал. На 3 различни компа ХП и ИЕ8 ,доставчик Виваком.
В интерес на истината когато ми се еполучавало на домашния комп ,пускам лаптопа и с 3Г модема на Виваком го нямам проблема .