На какво се дължи тази голяма разлика в полето за подписи? При, все че това на Pat е почтиии празно.
Прикачен файл 16766
Преглед за печат
На какво се дължи тази голяма разлика в полето за подписи? При, все че това на Pat е почтиии празно.
Прикачен файл 16766
Дължи се на полето за автор вляво.
Добре де, но това поле за автора в ляво е еднакво по размери и за двамата, а полетата за подписите им е с различна големина. Откъде тогава се поражда несъответствието в съотношенията?
Крис, броя на постовете им ли имаш предвид?
gnf, виж картинката и мисли бе човек!
5 поста спам за нещо, за което обяснението го имаш в самата картинка - височината на подписа на Пат се определя от лявото поле, а не от дясното - и да има подпис, и да няма - целият бокс ще е с такава височина, защото тя е необходима за лявото поле!
Абе както го направиш :) все ще се чете...
Аз бях "противник" преди всичко на това, че нямаше тъмен скин. Никога не съм ползвал дефолтния вид на форума. Сега след тунинга :) на новите два скина мога да кажа, че лично за мен те ми харесват повече от стария. Но си държа на тъмния.... така съм си свикнал, а и ми е по-приятно като възприятие.
Промених и недостатъци по тъмната тема, за които се сещах.
gnf - иконките, които почти се сливат с цвета... засега не ми се търси решение за тях, ще останат така за известно време.
Други идеи и предложения за подобряване на двата стила?
Или на новия мобилен?
Цветът на мобилната ми харесва, не смятам да потъмнявам за момента.
Бутон за свиване, ще го запиша в задачите.
Предвид липсата на коментари, приемем че сте доволни от Flat и Flat Dark.
Още веднъж, големи благодарностти за помощта на Bibi, надявам се оформлението на форума ни да ви допада.
100х за Биби и останалите и от мен - За мен промяната е от дефолтния на тъмния вече и е по добре така :Drinks: и Добро Утро!
С Крис обсъдаме частични промени в подфорум - Звук и визия. Дайте вашите предложения за промени по долния списък:
Звук и визия с нова структура - с отделни подфоруми по марки:
Телевизори и проектори
- - Избор на телевизор(Тук ще бъдат трите основни теми за избор)
- - Samsung телевизори
- - LG телевизори
- - Sony телевизори
- - Philips телевизори
- - Panasonic телевизори
- - Sharp телевизори
- - Други телевизори (тук влизат Hitachi, Finlux, Blaupunkt, Neo, Vestel, Beko, Elite итн)
- - Ремонт и сервиз
- - Настройка и калибрация на телевизори
- - Аксесоари за телевизори
Проектори и екрани
-