-
Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
Ами добре изглежда , те знаеш по други места , следват и теми за отделните модели ,примерно - Самсунг телевизори - серия Н6... , серия Н7... , ама малко ме съмнява да се спазва толкова и само ще отвори работа на модераторите ... , така че май няма смисъл :Drinks:
-
Имаш в предвид AVSForum ?
Display Devices - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
там има дисциплина и повече модератори + пишат доста професионалисти
Няма проблем да се стартират теми за отделни серии, но те няма да бъдат прикачени - ще си бъдат плаващи.. То и сега собствениците не са особено активни в писане и споделяне по марки , камо ли по серии.....Обикновенно няколко серии са базирани на едно шаси - разликата се обуславя от поставените видеопанели и настройки в сервизното меню, активиращи дадени функци и спиращи други..
Единствената прикачена, ще бъде основната тема за марката по година.
LCD Flat Panel Displays - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
P.S.
Разгледайте и скиновете на AVS
-
Някакви предложения? Идеи за други промени? :)
-
На темата по подразбиране - Flat смених някои тъмно-сиви, почти черни елементи като глави на постове и други хед редове от тъмния цвят на по-светъл сив.
Някакви отзиви, така по-добре ли е от преди?
-
За мен - да.
От по-контрастните райета ми се завиваше свят, колкото и да е странно.
-
Ами тогава така? Още по-светли?
-
Абе... Усещам как ще хвана фонтовете от тоя стил, ще ги сложа в стария и ще го върна него...
-
Не ми се вярва някой да е силно против това - последното :)
Но доколко си приличат светлата и черната теми? Няма ли да е по-добре и за поддържането, и за ползването, да са подобни като подредба на елементите?
-
За мен е отврат това светлото сега - преди беше гадно черното де!Старото си ми е най-добре
//говоря за линиите между постовете
-
Определено преди беше по-добре, макар и да не ползвам Flat темата. Сега е много бледо и невзрачно.
Обаче много ми хареса синьото най-отдолу на главната страница и ако го направиш навсякъде в темите, където има сини ленти в този тон ще е чудесно!
-
Предпоследната редакция беше по-добре - сега е много светло всичко - за тъмната не съм проверявал . Може би също е добре още съвсем леко да се потъмнят "балоните" при цитати.
-
А и тези футуристични квадрати горе, вдясно..........не ми допадат, ама - изобщо!!старото си ми е най-добре /може от годинките да е - не се натрапвам, а споделям!
-
Явно сме се събрали отбор консервативни старчета пред пенсия с уморени очи.
Трябва да привлечем повече хлапета насам.
Предпоследната редакция беше по-добра наистина. Тази е твърде измита.
-
Добре, че го има старият стил:)
-
по едно време го нямаше .. мен тъмния ме кефи сега него ползвам малко за разнообразие