Да, планирано е спрян.
Ползва се малко, има някои проблеми с него, не съм убеден, че има реална полза от него и че ще бъде пак активиран.
Да, планирано е спрян.
Ползва се малко, има някои проблеми с него, не съм убеден, че има реална полза от него и че ще бъде пак активиран.
Добре беше с него, но щом сте решили...
Не, не се изразих правилно, нищо не е решено, малко време ми трябва.
Те с тези големи модерни телефони... - не ползвате ли стандартната версия?
Аз поне никога не съм влизал на тапатолка и почти никога на мобилната.
А и мобилната версия на форума - не върши ли работа?
Може би е въпрос на навик. Всекидневно ползвам основно този и още 1 форум. Удобно е и двата да бъдат в 1 приложение. Освен това се вижда и preview на последното съобщение във всички нови теми, което често е достатъчно и не се налага да ги отварям една по една.
Ползвам го на таблет. Телефонът ми е съвсем скромен модел.
Дори и на таблета предпочитам да ползвам тапаталк. От телефона не бих си причинил мъка да чета/пиша във форума с която и да е програма.
Молба - тапатолка е пуснат за момента, но... не съм убеден, че няма да възникнат проблеми.
Тази нощ търсих приемлив вариант за мобилен изглед на форума, за съжаление, за тази платформа избора не е богат.
Все пак, намерих нещо, което според мен е значително по опростено и интуитивно от стандартната мобилна версия.
Понагласих го, понаписах някои промени - моля тествайте и кажете мнение - използваемо ли е?
В момента е сложено като мобилен стил по подразбиране - няма друг.
На моят телефон форума си излиза чудесно, няма разлика от преди временното спиране и в момента. Всъщност всички форуми които чета излизат по един и същи начин и не знам в какво е проблема?
Грешката е моя, аз писах за Тапаталк, сега пробвах мобилната версия, за сайта като цяло ми харесва, но за форума на мен поне никак не ми е удобна.