Крис, възможно ли е в мобилната версия да се вкара възможността за лайкове на мненията, емотиконките и номерата на постовете?
За таблет ми допада мобилната версия, но гореописаните възможности ми липсват, най-вече емотиконките.
Крис, възможно ли е в мобилната версия да се вкара възможността за лайкове на мненията, емотиконките и номерата на постовете?
За таблет ми допада мобилната версия, но гореописаните възможности ми липсват, най-вече емотиконките.
Номерата на постовете ги добавих - на горния ред, след името на автора и датата на поста.
Емотиконите... може и да успея, но трябва дълго да огледам и внимателно да пипам... Това е мобилна версия, мястото е кът и трябва много внимателно да се помисли може ли и къде да се дисплейват.
Лайковете твърдо няма да мога да ги добавя...
Нещо му става на тапаталк-а ...с hristoslav вчера си разменихме няколко лични (бях на компа) ...а на айпада ми дойдоха като нотификации след няколко часа.
Да ве ясно. Аз не го пиша щото може да има бъг ...просто хората които четат темата да не се шашкат за дребните странности които тапаталк понякога проявява.
Не намерих друга подходяща темаq за това ползвам тази за да попитам дали други ползващи Tapatalk имат проблем с приложението. От няколко часа не работи.
Някой може ли да обясни как се настройва този tapatalk за форума тук ? Става въпрос за андроид телефони
В момента не работи връзката на форума към Tapatalk...
Написал съм го на 03.12 в темата за "проблеми с форума". Администраторът знае, но написа, че за сега не може да го оправи.
Е това е страшна тъпотия. Не знам каква е статистиката,но сигурно над 80% от потребителите влизат през телефоните си. Мобилната версия е пълен шит.