Нови стилове / кожи на форума
Форумът има активирани 4 стила към момента:
- Default Style
- Power
- Freedom
- Darkness
- Power е бившия основен стил, който е силно оптимизиран и модифициран, но като че ли не допадна на всички защото е с фиксирана ширина.
- Darkness, както може да се предположи е тъмен стил. Не съм фен на тъмните стилове, опитах се да го пооправя, но има още бъгове и размествания. Честно казано, не ми се ще да отделям много време и работа за него..., надявам се все пак да оцените, че след толкова време вече има тъмен стил, макар и не идеален :)
- Freedom е модификация на Default Style, с разликата, че при Freedom горния Навбар е модифициран, намален и фиксиран да седи винаги отгоре.
Моля за мнения, предпочитам броят на стиловете да се намали възможно най-много - да отпадне ли Freedom или Default Style?
Забележки имате ли други?
Отговор: Нови стилове / кожи на форума
Default e добре на лаптоп, ама на таблет не зарежда на цял екран. Power, бившия 7 не ми го зарежа на таблет, на телефон няма проблем:) Freedom идва малко намален на таблет 10" 16:10, спрямо предишния стил 8, който се зареждаше на цял екран. Та, ако можеш да върнеш старата визия на стил 8, настоящ Freedom.
За таблет ползваи Тапаталк перфектен е.
Аз съм за максимална опростеност= Darkness and Default Style
Цитат:
Първоначално публикувано от
pilot
Default e добре на лаптоп, ама на таблет не зарежда на цял екран. Power, бившия 7 не ми го зарежа на таблет, на телефон няма проблем:) Freedom идва малко намален на таблет 10" 16:10, спрямо предишния стил 8, който се зареждаше на цял екран. Та, ако можеш да върнеш старата визия на стил 8, настоящ Freedom.
Стил 8 е Power без никакви изменения, освен, че бекграунда не е картинка, а плътен цвят...
Цитат:
kod
Стил 8 е Power без никакви изменения, освен, че бекграунда не е картинка, а плътен цвят...
Да, но имам проблем със зареждането му, както беше и с бившия стил 7, та затова ползвах стария стил 8, без проблеми...с другите нямам, но не ги зарежда на цял екран...
Не се обиждай ама смени таблета :-)
Default стила е чистен с години от бъгове, ако не се вижда както трябва... устройството има проблеми.
Просто няма логика да има различно визуализиране на 8 и Power.
Не мога да поддържам 2 еднакви кожи
3 Прикачен файл(ове)
http://img.tapatalk.com/d/13/07/16/2yjegase.jpgПри мен всички скинове са ок на таблета ето и шотове.
Най ми допадат Freedom защото горния Навбар е модифициран и фиксиран да седи винаги отгоре и Darkness защото предпочитам тъмните скинове. Та в тоя ред на мисли ако може и на тъмния Навбара да "закове" отгоре... ще имам да черпя :)
Е, не се обиждай, ама по-скоро ще сменя форума, отколкото таблета:Drinks:Не знам защо с Power имам, а с 8 нямах..странно ми е. Явно ще сменям браузъра-стоковия, дето иначе 'фърчи...само за форума де...Някой да има същия проблем с таблети Асус?
Велев с какъв таблет и браузър си?
Цитат:
Pat
Най ми допадат Freedom защото горния Навбар е модифициран и фиксиран да седи винаги отгоре и Darkness защото предпочитам тъмните скинове. Та в тоя ред на мисли ако може и на тъмния Навбара да "закове" отгоре... ще имам да черпя :)
Може би на следващ етап ще се опитам да направя тема с фиксиран навбар за тъмната тема. Засега честно казано... не мисля, че ще стане. Ще опитам по бързия начин, но имам съмнения, че ще стане нещо смислено.
pilot, Default темата се използва в болщинството VB4 форуми. Несработването й както трябва наистина не е нормално за което и да е устройство...
Таблета ми е WM8850-MiD 10инча а браузера ми е оригиналния мога да ти го изпратя да пробваш с него.
2 Прикачен файл(ове)
аз незабавно бих се метнал в тъмното, обаче сините надписи ми се губят нещо. има ли лесен начин и желание да се повдигнат като яркост и насищане - по-към циан примерно?
Прикачен файл 10289
(и оранжевко ше му ходи ама айде да не бягаме от сеткомското синьо :) Прикачен файл 10290
При мен се виждат нормално.. не знам на какъв монитор ги гледаш, аз съм с 23' филипс и по-ярки даже биха ме дразнили (губи се ефекта от тъмната тема).