Явно съм нарушил някое правило за което не се сещам. Как мога да разбера кое е, за да не се повтаря.
Явно съм нарушил някое правило за което не се сещам. Как мога да разбера кое е, за да не се повтаря.
Като прочетеш тук - https://forum.setcombg.com/%D0%B7%D0...%BC%D0%B0.html
и тук - https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...%BC%D0%B8.html
Второто е за всеки случай.
Този пост е редактиран от avenger; 04-05-15 в 21:07.
Не е като да не съм ги чел. Даже ги препрочетох преди да пусна темата. Но както и да е.
И мен вчера или днес ме изрязаха от тук: Втора употреба климатици - част 3
Няма червено, няма кой, няма защо... Не е хубаво това, при условие, че инфото, което съм дал е сериозно и е било единствено с цел помощ, а не празнодумство.
Верно ли мрънкате за изтрито мнение!?!
Я олабете на морето и не се занимавайте с глупости.
Може и нака да направим. А форумът ще се превърне в рекламния блок на БТВ!
Изтритите мнения са мое и след ден-два на Алекси, в темата която цитирах по-горе. Едва ли имат нещо общо с опасенията ти, не сме от днес до утре.
Айде, нещо с граматиката ако е оправдание за изтриване мнението на колегата, то за моето какво е?! Бях написал, че цените в дискутиран сайт в няколко мнения преди моето са "безобразни за машини на по 12 години, но явно има много риба в морето" Момчето, след това се усети да ми пише на лични и да погледне и в други фирми какво става, но междувременно КРЪЦ мненийцето ми и дискусийката продължава отново както преди него само от двама търговци на климатици, продължаващи да сочат сайта с най-старите машини на най-дебели цени. Без доказателства няма да обвинявам никой, ама как да ги има, като се реже анонимно.
И на мене ми изчезна преди много време един или 2 поста, но реших, че е технически проблем. Маже да се окаже наистина така, защото не остава празното място с инфо, че нещо е било изтрито.
Доколкото си спомням, аз като съм трил постове, не оставя празно място, та няма и как да го видиш.
Явно иронията в това което съм написал не е разбрана. Аз изтрих мнението, защото не е свързано с темата. Ако имаш някакви оплаквания или смяташ, че са нарушени правата ти, можеш да се обърнеш към администратора на форума. И още нещо - ако не си чел правилата на форума - чл. 3. Избягвaйтe дa пишeтe извън диcĸycиятa ("извън тeмaтa" cъдъpжaниe) в cepиoзнa тeмa или aĸo пишeтe гo мapĸиpaйтe ĸaтo тaĸoвa c "//Извън тeмaтa" и cин цвят. Дoпycĸaт ce дo 2 (двe) "Извън тeмaтa" изĸaзвaния, зa дa нe ce пpeвpъщa тeмaтa в гoвopилня.
Това го нарушавате почти постоянно...
чл. 12. Оспорването на действията на администратори и модератори е забранено.