Резултати от 1 до 6 от общо 6

Chervenite nadpisi napravo me pobyrkvat !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Pyrvo iskam da kaga , che sajta i foruma mnogo mi dopadat i mnogo mi pomagat ! Razbiram neobhodimosta ot red i spazvaneto na opredeleni pravila . Oshte poveche , che nemoge da kazvam na horata , koito sa napravili neshto i postignali opredeleni rezultati ,kak da go pravqt .

No az ne sym germanche [:D] !!!

taka che , shte spodelq s vas [8D]

[!][!][!][!] Aman ot tova chervenoto , koeto se poqvqva ot vreme na vreme po pisaniqta (v chastnost i moite [V])

Imam chuvstvoto che se namiram na otchetno komsomolsko sybranie [!] . Predpolagam che povecheto ot moderatorite moge i da ne znaqt kakvo e da si komsomolec , no ne im i trqbv [:D]

Ami prosto kato reshite da korigirate neshto ili da mi zakluhcite , go napravete , kakvo ste sednali da mi pishete ! Kato mi iztriite tema i si nqmata UNDO , da ne bi da mi se izvinqvate ot stranicite na sajta .

Pravete kakvoto smqtate che e redno i tolkova !

Samo molq vi se ne pishete s cherveno [!][!][!]

Ne moge li da se realizira po drug nachin ? Naprimer : Da izliza edno gadge po monokini i da mi go shepne na ushence ?! [:D]

Shte pocherpq bira na korem , ako stane ! Na plaga [8D]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002

<font color="blue">off topic:</font id="blue"> []

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

абе мене пък ме дразни че си си написал мнението неграмотно и на латиница и за това не го дочетох ама кво да се прави

Offtopic: сега на мен ще ми сложат цензура :-І))))

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Мерси за мнението - ще бъде обсъдено.

Ако беше малко по-различно написано щеше да има по-голям шанс да се приеме...

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Ами като редактирам без да напиша защо се сърдите, като напиша защо, пак се сърдите.

Аз смятам, че трябва да се даде обяснение, защо е редактиран някой пост и това обяснение, трябва да се вижда ясно. Ако не с червен, предложете с какъв друг цвят да бъде ! Бяло и черно не се включват в тях.

Ако искате и с жълто можем, няма проблем, макар е на мене ми се иска, да няма какво да редактирам ...

Оставаме въпроса отворен за сега, да видим какво ще решим

А иначе:

1. Пиши малко по правилно, имаш адски правопис и два часа ти четох поста. Не направихме кирилицата задължителна, но не ме карай да правим правописа такъв!

2. Оправи си аватара, не виждаш ли, че не сработва твоя.

3. За да проявяваш претенции към останалите и към форума, бъди и ти по-толерантен.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

ок !!! За да покажа , че не сам толкова тъп и упорит натискам Ctrl (нали някой неща се пишеха на латиница ;-) ) и почвам на кирилица !!! Всъщност мен ме дразни самото превключване , а иначе си пиша нормално и на кирилица ! Нали ?

Аз казах , че не се сърдя каквото и да направите с постовете и темите ми и нямам абсолютно НИКАВИ претенции ;-) !!! Това си е ваше право . Е това е толерантност ;-)

За цвета - предпочитам зелено ! Действа ми успокояващо :-)))) , може и морско синьо ! Но държа да има нещо по монокини !

Малко по сериозно .

Кайсо , дали е вазможно да ме ограмотиш ? Пробвах да си оправя аватара , но не успявам ! какво да направя ? Аватар е графичното изображение , което се появява , като пишеш пост, нали ?

Maj se opravih i sam ! Айде пак отиде на латиница . Както и да е . .

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. ICQ-to mi pyrvo trepi PC-to no pri RESTART napravo
    От sirius във форум Общ - софтуер
    Отговори: 9
    Последно: 13-02-03, 17:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе