ICQ-to mi pyrvo trepi PC-to no pri RESTART napravo... napravo se le_eeeeeee. Nekoj ima li nekakva idea? ICQ-to mi e 2002d Build#3722
[:-banghead]
ICQ-to mi pyrvo trepi PC-to no pri RESTART napravo... napravo se le_eeeeeee. Nekoj ima li nekakva idea? ICQ-to mi e 2002d Build#3722
[:-banghead]
Сложи си последното, 2003а Build#3800, това твоето е някаква гадна бета версия и може би за това ...
Всички ICQ та са алфа и бети ,затова са и толкова бъгави
ей пеликанче хитър си ..мерси за информацията
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by fori
miranda-icq.sourceforge.net
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Сигурен ли си че е добро? [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by buggy
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by fori
miranda-icq.sourceforge.net
Сигурен ли си че е добро? [:D]
Аз отдавна съм с мирандата... На мен ми харесва. Не боли пробвай [:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
амм и аз съм с Миранда от доста време и съм си доволен ...най якото на Мирандата е всевазможните плъгини с всевъзможни предназначения(тва за тези които не са я пробвали)
Аз ползвам 2001b и съм много доволен ,лично за мен това е най-доброто което са правили