Преди ми бяхте надули главата да се въведе възможност за смяна на титлата от стандартното "Участник" на произволна.
Намерих днес време и утрепах 2-3 часа - готово е - можете да си смените титлата през "Профил".
Enjoy
Преглед за печат
Преди ми бяхте надули главата да се въведе възможност за смяна на титлата от стандартното "Участник" на произволна.
Намерих днес време и утрепах 2-3 часа - готово е - можете да си смените титлата през "Профил".
Enjoy
Шефе, само едно евала моа ти кажа и една каса бира от мене [:D][:D][:D]
Лимит, Крис...
Лимит на символите сложи.
Има си лимит бре - 50 символа.
Но.... малко е дългичко - направих го на 20.
Супер, готино е !!! Още една съпка напред. [:)]
Крис, да беше дошъл на срещата поне, а не така да си трепеш времето... :))
Чудесно, още една възможност всеки user да покаже своята индивидуалност, а защо не и чувството си за хумор. Най-малкото да изрази това, за какъв се смята самият той, а как ще го оценят останалите, зависи от мненията, които пише и приноса, който дава за форума. Поздравления за нововъведението, КрИс!
КрИс , искал си , направил си го ! :-)
Ама що си губиш времето да им уйдисваш ???
Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМА :) Eвалла :)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМА :) Eвалла :)))
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aaaaaмиии [:I]
Така сме си ние във Варна [8D]
Супер!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМА :) Eвалла :)))
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aaaaaмиии [:I]
Така сме си ние във Варна [8D]
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
Еиий!
Сега и аз ще се напиша "гъзар" и ще мога вече да трииия, трииия, трииия...[:p]
уточни малко поне ...
напр. "гъзар-модератор"
и така не е много ясно, ма има някаква идея [8D]
Браво за идеята. Само че ако аз си сменя мойто на квото ми се ще ще стане международен скандал, 3-а свтовна и т.н.
Браво , браво , много шик така......
Чувствам се и аз "Газар" така[;)]
А аз се чувствам absolute beginner[;)] Обаче идеята е много добра, и поздравления за Крис, че си е направил труда да я осъществи. Някак си "участник" ни приравняваше всички - точно както едно време на училище с униформите[:p]