Преди ми бяхте надули главата да се въведе възможност за смяна на титлата от стандартното "Участник" на произволна.
Намерих днес време и утрепах 2-3 часа - готово е - можете да си смените титлата през "Профил".
Enjoy
Преди ми бяхте надули главата да се въведе възможност за смяна на титлата от стандартното "Участник" на произволна.
Намерих днес време и утрепах 2-3 часа - готово е - можете да си смените титлата през "Профил".
Enjoy
Шефе, само едно евала моа ти кажа и една каса бира от мене [:D][:D][:D]
Лимит, Крис...
Лимит на символите сложи.
Има си лимит бре - 50 символа.
Но.... малко е дългичко - направих го на 20.
Супер, готино е !!! Още една съпка напред. []
Крис, да беше дошъл на срещата поне, а не така да си трепеш времето...![]()
Чудесно, още една възможност всеки user да покаже своята индивидуалност, а защо не и чувството си за хумор. Най-малкото да изрази това, за какъв се смята самият той, а как ще го оценят останалите, зависи от мненията, които пише и приноса, който дава за форума. Поздравления за нововъведението, КрИс!
КрИс , искал си , направил си го ! :-)
Ама що си губиш времето да им уйдисваш ???
Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМАEвалла
)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМАEвалла
)
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aaaaaмиии [:I]
Така сме си ние във Варна [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kayso, по-точна титла с една дума за теб НЯМАEвалла
)
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aaaaaмиии [:I]
Така сме си ние във Варна [8D]
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
Еиий!
Сега и аз ще се напиша "гъзар" и ще мога вече да трииия, трииия, трииия...[]
уточни малко поне ...
напр. "гъзар-модератор"
и така не е много ясно, ма има някаква идея [8D]
Браво за идеята. Само че ако аз си сменя мойто на квото ми се ще ще стане международен скандал, 3-а свтовна и т.н.
Браво , браво , много шик така......
Чувствам се и аз "Газар" така[]
А аз се чувствам absolute beginner[] Обаче идеята е много добра, и поздравления за Крис, че си е направил труда да я осъществи. Някак си "участник" ни приравняваше всички - точно както едно време на училище с униформите[
]