Виж сега RAID аз не съм казал че не харесвам форума ,
а напротив много го харесвам и също научавам неща от тук.
Виж сега RAID аз не съм казал че не харесвам форума ,
а напротив много го харесвам и също научавам неща от тук.
10x Кайсо. Преинсталирах тези дни и не съм се сетила за flash-a.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да има много знаещи.
Но за жалост някои от тях се правят на хитри <font color="orange">....</font id="orange">
<div align="right">оргинално мнение на vasilbg</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
да не би да имаш впредвид "моята особа" ?
цитат:предлагам !!!! :
- НЕКА членството в този форум да е платено.......,
... сумата да е от :
..... 0.3 до х.хх лева(BGN) на месец ...(това е въпрос на преценка на създ./модераторите - не съм им правил сметка на разходите за форума.... )
САМО така ще се освободим от присъств. на разни "навляци" и тем подобни, а може Би ще си върнем членовете(това звучи смешно - знам), които загубихме през времето от което членувам тук
не претендирам за оригиналност - просто виждам, че тенденциите в световен мащаб са такива(подобни)
оргинално мнение на smarty
Ами аргументирай се за световните тенденции. Посочи, кои сайтове и форуми имаш в предвид, каква е тяхната тематика, аудитория и т.н.
Тогава може да стане истинско обсъждане. Защото аргумента за "навлеците" никак не ми звучи убедително.
Оригинално мнение на Lupus
Това не е ли малко странен повод за закриване на тема?!?
Със силата на аргументите или с аргументите на силния?
Тези кото имат проблем с Форуман на Сетком да си упдейтват Internet explorer или да си инсталират друг браусер. Аз съм с Опера 7.21 и нямам проблеми.
Кайсо е прав и за Флаш плеъра.............
А на когото му е бавна връзката какво да направи? - Да застреля доставчика си ли?
Или да се абонира за повечко търпение?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">цитат:предлагам !!!! :
- НЕКА членството в този форум да е платено.......,
... сумата да е от :
..... 0.3 до х.хх лева(BGN) на месец ...(това е въпрос на преценка на създ./модераторите - не съм им правил сметка на разходите за форума.... )
САМО така ще се освободим от присъств. на разни "навляци" и тем подобни, а може Би ще си върнем членовете(това звучи смешно - знам), които загубихме през времето от което членувам тук
не претендирам за оригиналност - просто виждам, че тенденциите в световен мащаб са такива(подобни)
оргинално мнение на smarty
Ами аргументирай се за световните тенденции. Посочи, кои сайтове и форуми имаш в предвид, каква е тяхната тематика, аудитория и т.н.
Тогава може да стане истинско обсъждане. Защото аргумента за "навлеците" никак не ми звучи убедително.
Оригинално мнение на Lupus
Това не е ли малко странен повод за закриване на тема?!?
Със силата на аргументите или с аргументите на силния?
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това имах предвид, когато поставих въпроса за модерирането на темата, в която ”Некъв” ”продаваше” трева. Там никой не ряза, щото темата си беше интересна и безопасна, а тази на смарти е опасна за четящите и за да не тръгне някой от нея по наклонената плоскост - прас катанеца!
Виж сега приятелю Леголас,
Или аз нещо не съм разбрал, или някой друг, или се получава:"Парен каша духа". Дали пък някой не се уплаши от откровенния тон, с който се поставиха и дискутираха наистина болезнени въпроси в някои теми. Защото макар и хората в този форум да прекарват значителна част от времето си пред екраните на мониторите, те все пак живеят в реалния свят с всичките му проблеми, противоречия и страсти.
Не съм против затварянето на теми, където нещата вече са разгледани от различни позиции и в един момент те се превръщат в лични разправии, отправят се необосновани нападки или се използуват нецензурни думи и квалификации.
Не мога обаче да приема една такава тема, като тази за <font color="red">"платения форум"</font id="red"> за опасна. По скоро ми прилича на наказателна мярка срещу тези, които я започват за написаното в други теми. И то когато със Smarty се договорихме в една друга тема да спрем безмислените спорове и да се промени тона. Мисля, че той добре разбра за какво иде реч.
По конкретния проблем - за платените форуми.
Не случайно го помолих да се аргументира. Аз съм против този форум като цяло да е платен. За това са форумите и Нюз групите - някой да поставя даден проблем или просто да попита за нещо и другите в рамките на своята компетентност и опит да му дадат съвет или да му помогнат. Така постепенно се създава една група от специалисти, които всички могат да разпознаят по постингите им и според това, доколко са получили правилното решение на своя проблем да ги признаят за авторитети или не.
Има обаче и сериозни проблеми, които не могат да се решат по метода въпрос-отговор. Те изискват сериозна работа, много време и понякога решаване на место. И тук идва мястото на платените услуги. Не мисля, че е проблем нещата да се организират така:
1.Създава се отделен раздел "Платени консултации"
2.Когато някой вижда, че не може да се справи с даден проблем и търси експертна помощ той се обръща с предложение там.
3.Тези, които се чувствуват подготвени се кандидатират да решат проблема и предлагат цена за труда си.
4.Ако тази цена устройва клиента, експертната група се договаря помежду си за състава, в който ще работи и се заема с решаването на проблема. Когато решението е готово, то се заплаща от клиента и той го получава.
5. Определен процент от сумата се отчислява за поддръжка на форума.
6. След определен срок ако клиента е съгласен, решението се публикува във форума.
Това опасно ли е за "четящите"? Ако е така оттеглям си предложението.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Виж сега приятелю Леголас,
Или аз нещо не съм разбрал...
Сарказмът ми. []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Виж сега приятелю Леголас,
Или аз нещо не съм разбрал...
Сарказмът ми. []
<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">
Само до тук ли го прочете?
Какви необорими аргументи, каква полемика! Аз съм сразен![B)]
Май пак ще има "Шат на патката главата"
Или с други думи казано: "...опасна за четящите и за да не тръгне някой от нея по наклонената плоскост - прас катанеца!"
Lupus, това с платения форум не ми се вужда добре обмислена идея. Например аз бих платила за съвет само ако той наистина свърши работа. а другия момент е, че винаги мога да кажа, че не ми е свършил работа. А и според мен няма кой да се занимава с това. Кой например ще измисли ценоразпис и какво ще съдържа той? Как ще сложиш цена на отговора на въпроса "..PC-то ми пеунка, а флопито ми стържи.."?
Да Sunny, идеята е още сурова и затова я пускам за обсъждане. Очевидно не става дума за теми от вида на цитираната по-горе, а за сериозни проблеми, където може да помогне колективния ум и опит. За ценоразписи не става и дума. На свободно договаряне. Кой ще се занимава - тези, които могат да свършат работа. Има начин да се решат нещата и с недобросъвестните. Моля те, прочети го отново. Ценя твоето мнение.
Форума не е бил платен, не е платен в момента, няма и да бъде.
Точка по въпроса !
И въобще, доста се отклонихте от темата !