-
Проблем с форума?
Не знам как стоят нещата при вас, но при мен има известни проблеми.
Най-малкото мненията, които поствам, се появяват с прилично закъснение..
Може би проблемът е в мен, нета ми тези дни малко лагва, но форума казва, че мнението е добавено успешно, а не го виждам след F5..
.. Какво ми се случи (не е задължително да го четете [;)] ):
Вчера направих два поста (един в темата за филмчето от Елена и един в темата за ново лого, непосредствено след линковете на Aquadark). Всичко ми изглеждаше нормално, виждах си мненията.
Когато обаче влязох по-късно, мненията ми ги нямаше. Зачудих се дали някой не ги е изтрил и постнах ново мнение отново в темата за ново лого, пак след поста на Aqua, където се "оплаках" за проблема. Днес влизам, старите ми мнения си стоят, новото го няма. <u>Отново</u> постнах мнение в темата за логото, след като изтрих там най-старото си мнение (което се виждаше). Сега новото мнение го няма. (Edit: появило се е... Явно има някакво закъснение..)
В крайна сметка излиза, че мненията ми, постнати най-рано са били в ред (евентуално не съм ги виждал 2рия път), а от там нататък нито едно мнение не е излязло както трябва. (Edit: с изключение на последното мнение от днес, което се появи със закъснение).
-
Проблем с форума?
Я пробвай да си изключиш проксито ако ползваш такова. Другото е натискай CTRL F5 вместо само F5.
-
Проблем с форума?
Проблем има още от update-a на форума....
-
Проблем с форума?
Проблеми вече няма :) Просто в един момент съществуваха 2 идентично работещи (клонирани) форума, но това беше за малко. Сега всичко е ОК :)
-
Проблем с форума?
Gadget хахх :))
Julian:
1. Не ползвам прокси.
2. Не ползвам IE (ползвам Опера 7, където F5 = CTRL+F5 в IE)
Както и да е, щом всичко вече е наред.... :) Ай със здраве :)
-
Проблем с форума?
Подобрения ?!? [:)]
Resolved as : new.setcom.bg
Server : Microsoft-IIS/6.0
Operating System : Windows .Net
-
Проблем с форума?
-
Проблем с форума?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">upgrade :)
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това досадно шпионче <font color="red">Cydoor</font id="red"> дето ми се записва в регистрите, при разглеждане на форума има ли нещо общо с SetCom.bg?!? ... или е от друга програма?
-
Проблем с форума?
Най-после!
15 минути след като се регистрирах, успях да се добера до този прозорец. Не броих колко пъти се връщах отначало. В тази връзка няма да е лошо да опростите "форума". Най - лесният начин е: кликваш върху "форум" и веднага се отваря прозорец за писане на мнение. Ако този сайт е само за професионалисти, трябва да го обявите някъде. Ако искате да го четат и такива като мен е добре да направите нещо, за да е по-лесен за ползване.
Второто нещо, което ми прави впечатление, че винаги когато отивам да чета "по-стари новини" почти винаги стигам само до втората страница и рядко до третата. За следващите започва едно чакане, което никога не дава резултат. Не знам каква е разликата с www.TechBG., но с тях такива проблеми нямам.
Трето. Когато пишете за някоя новоизлязла програма, моля Ви споменавайте с три думи какво е предназначението й. Напр. : Представяме Ви n-тата версия на програмата за правене на "това и това" и т.н. Не всички читатели имат компютър от преди 5 или 10 години и са запознати с много програми.
Четвърто. Никога не съм успял да изтегля нещо чрез bgmiror. Така нареченият "докер" има вероятно някакъв проблем. И още нещо във връзка с тегленето на програми. Пишете винаги дали е платена или не, за да няма изненади при инсталацията.
Като се абстрахираме от тези дребни забележки, може да се каже че сайтът е много полезен и затова Ви пожелавам успех.
Сега се чудя къде да кликна, за да Ви изпратя тези редове.
-
Проблем с форума?
За да не поствам нова тема, ще питам тук. Значи проблемът е, че не мога изобщо да влизам в страницата на Сетком. Още при зареждането, компютърът ми забива със страшна сила. Процесорът работи на 100% и даже ctrl alt i del не оправят нещата. В процеси ми дава, че IE ми "яде" най-много ресурси. Сега успях да вляза от примерно 20тия път. С други страници нямам никакви проблеми. Някой ще ме светне ли защо става така?
-
Проблем с форума?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Най-после!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Дорбе дошъл!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">15 минути след като се регистрирах, успях да се добера до този прозорец. Не броих колко пъти се връщах отначало. В тази връзка няма да е лошо да опростите "форума". Най - лесният начин е: кликваш върху "форум" и веднага се отваря прозорец за писане на мнение. Ако този сайт е само за професионалисти, трябва да го обявите някъде. Ако искате да го четат и такива като мен е добре да направите нещо, за да е по-лесен за ползване.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Форума е опростен максимално. Това, че Вие успявате на 15 минута да стигнете до тук - не значи нищо, защото аз като се регистрирах го направих за 15 секунди... пък и не се мисля за професионалист... :) Ако се кликва директно на "Форум" и се отваря прозорец за писане - къде отива идеята за подфоруми и раздели...?!? :))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Второто нещо, което ми прави впечатление, че винаги когато отивам да чета "по-стари новини" почти винаги стигам само до втората страница и рядко до третата. За следващите започва едно чакане, което никога не дава резултат. Не знам каква е разликата с www.TechBG., но с тях такива проблеми нямам.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Този проблем не съществува при мен, предполагам и другите... все пак Вие сте първия, който се оплаква от това... :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трето. Когато пишете за някоя новоизлязла програма, моля Ви споменавайте с три думи какво е предназначението й. Напр. : Представяме Ви n-тата версия на програмата за правене на "това и това" и т.н. Не всички читатели имат компютър от преди 5 или 10 години и са запознати с много програми. </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Лично аз се старая всеки път дадена новина да е с различен текст, а не да правя copy/paste от стара новина. Също така, ако е нов софтуер гледам да давам обяснение, но съгласете се, че не може всеки път да се обяснява какво е ICQ или Nero... =))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Четвърто. Никога не съм успял да изтегля нещо чрез bgmiror. Така нареченият "докер" има вероятно някакъв проблем. И още нещо във връзка с тегленето на програми. Пишете винаги дали е платена или не, за да няма изненади при инсталацията.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Така нареченият "докер" няма никакъв проблем... най-вероятно проблема е във вашия интернет доставчик и свързаността му с data.bg.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като се абстрахираме от тези дребни забележки, може да се каже че сайтът е много полезен и затова Ви пожелавам успех.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодарим
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сега се чудя къде да кликна, за да Ви изпратя тези редове.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Изпрати мнението
-
Проблем с форума?
Във връзка с тегленето на програми не виждам кавъв е проблема,че била платена или не.Че то навсякъде има сериали и кракове.Пък ако нещо те затрудни затова е форума.Всяка тема си има място.Питаш и толкова,а ако някой знае ти отговаря.А бъди сигурен,че във форума има много знаещи.
-
Проблем с форума?
Да има много знаещи.
Но за жалост някои от тях се правят на хитри и
не ти помагат а най-вече те удрят под кръста[V]
Все пак аз съм доволен от форума [:D]
Научих неща от него.
-
Проблем с форума?
@vasilbg
Като изключим появяващите се периодично комплексарчета, във форума почти няма случаи на "удари под кръста". Е, случва се понякога някой експерт [:)] да се подразни от ламерски пост, но никога не съм забелязвал това да е тенденциозно и недобронамерено. Това за мен е най-добрият IT-форум и както констатират колегите ми, откакто го посещавам съм си вдигнал с един пръст и половина интелектуалното равнище и с четири пръста знанията [;)].
-
Проблем с форума?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За да не поствам нова тема, ще питам тук. Значи проблемът е, че не мога изобщо да влизам в страницата на Сетком. Още при зареждането, компютърът ми забива със страшна сила. Процесорът работи на 100% и даже ctrl alt i del не оправят нещата. В процеси ми дава, че IE ми "яде" най-много ресурси. Сега успях да вляза от примерно 20тия път. С други страници нямам никакви проблеми. Някой ще ме светне ли защо става така?
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Слънце, сложи си Flash :)
Мисля, че ТОЗИ линк, ще ти свърши работа :)