Za kvo mi mahna posta
6a mi obiasni6 li
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Za kvo mi mahna posta
6a mi obiasni6 li
<div align="right">оргинално мнение на Pasheff</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кво са ти махнали?!? Ако питаш за поста за xp-crack, той си стои в секция hacks & cracks...
Abe kvo sedi
Az pisah sled tova i tam
6a pi6a az po 100 puti
Ne moga da razbera kvo tolkova ne mu haresa v moia post 4e go mahna vednaga
Като второ - ако търсиш сериен номер за Win операционна система не публикувай искането си в раздел Windows - има предвиде за това раздел.
Ако не искяш да пишеш по 100 пъти мисли преди да пишеш и спазвай правилата.
Други въпроси?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като второ - ако търсиш сериен номер за Win операционна система не публикувай искането си в раздел Windows - има предвиде за това раздел.
Ако не искяш да пишеш по 100 пъти мисли преди да пишеш и спазвай правилата.
Други въпроси?
<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
LB ne mu se vruzvai choveka e nov v biznesa oshte CD-key za windows ne moje da si nameri bez da pishe v foruma...
Все пак наистина не прекалявате ли с тая цензура?
Да му настръхне косата на човек....
alek
за каква цензура товориш man?
Темата просто е преместена на мястото, което е отредено за такъв вид въпроси.
Нормално е преди да представиш тема за обсъждане да разгледаш форума и да прецениш къде точно и е мястото.
Ако не можеш да го направиш [нищо лошо] се намесва модератор и я поставя на мястото и. Не става дума за цензура, а за по-лесно ориентиране в темите.
Добре дошъл във форума! []
Благодаря за nice wellcome! Аз от доста време чета този форум, но имах известни проблеми със регистрацията. Вие ли ползвате някакво особено криптиране за паролите или моите тука са ми поорязали някои неща?
Искам само да споделя, че писах 2 мнения в netwlan.net - едното веднага ми беше модерирано - другото изтрито. Искам само да ви кажа, че никой не ми се е обяснявал защо са модерирали или трили мнението - просто ми казаха да чета правилата за всяка една от темите във форума и после да пиша. Аз честно казано доста потърсих, но никъде не ги видях тези правила, за да мога да ги прочета. Значи единият пост беше за намиране на един филм - ако знае някои откъде мога да го сваля - това мнение ми беше модерирано. След като не разбрах точно каква е причината се свързах с модератора в ICQ, за да ми обясни. И тои ми каза следното:
"Ozzy, 9/8/03 5:33 PM :
Ami zna4i pyrvo trqbva da sloji6 kartinka na filma, a sled tova da dade6 info v IMDb za filma kakto i za release na filma t.e. DVD-Rip ot www.sharereactor.com ili www.vcdquality.com i tova e, ne e trudno )
На мен ми се вижда някаква доста сложна система и просто се отказвам да пиша там.
Затова първо се обръщам към модераторите - бъдете малко по снизходителни към новите хора във форума - просто в началото не е лесно да се ориентираш и още от пръвия ден да спазваш всички правила.
И към участниците - не вдигайте толкова пара, че са ви модерирали мнение или са го преместили или в краен случай - изтрили. Просто се замислете защо е станало така. Все пак мисля, че тук модераторите са доста толерантни, така,че вместо да се сърдите на тях - просто прочетете още веднъж правилата.
Няма защо alek! []
Не мисля, че има някаква особеност в регистрацията, но ако все пак имаш някакви допълнителни въпроси или имаш някакви проблеми по време и след регистрацията пиши <font color="teal">тук</font id="teal"> и ще ти бъде отговорено!
[]
/офтопик
Малоне, от твойта сигнатура ми се допива нещо по-силно, с мезе.....
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
LB ne mu se vruzvai choveka e nov v biznesa oshte CD-key za windows ne moje da si nameri bez da pishe v foruma...
<div align="right">оргинално мнение на alexandro</div id="right">
alexandro, не знам мързи ли те, не знаеш ли, но за човек с 300 поста използването на латиница си е направо простотия/селяния.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">за човек с 300 поста използването на латиница си е направо простотия/селяния.
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
Seriozno?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]
alexandro, не знам мързи ли те, не знаеш ли, но за човек с 300 поста използването на латиница си е направо простотия/селяния.
<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">
ти ли ми каза 4е живея на 2 резервоара бензин от центъта ! здравей комши и не се пали толкова на новаците /т.е. и на мене / някой по бавни4ко свикват други не ... ! затова има модератори и други такива за да ПОМАГАТ !