Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

До администратори и модератори - изнервящо е!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз с кабел но на трафик и кеширането е просто задължително . Зареждам за 10 секунди в началото после за около 5 отделна страница . За мен не е бавно , но пък да се зареди за около 3 в началото ми е много чудно все пак това е asp и се обработва и на сървъра <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Време за изпълнение на заявката: 0.55 секунди</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> при скок директно в активните теми .

<div align="right">Originally posted by nikolin*-*07/01/2004*:* 09:26:07</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз съм на кабелен модем и нормално една страница ми се зарежда за около 5сек. Забавяне се получава, когато има "мъртви" аватари.

Вчера правих едни сметки, които съм публикувал тук:

http://setcom.bg/news/forum/topic.as...55&whichpage=3

Това са пълните обеми на страниците без кеширане. Ако някой се наема нека да измери трафика, който генерира всяка от тези три страници с кеширане и да го публикува там, както и с каква скорост и за какво време тегли всяка страница. "Когато фактите говорят и боговете мълчат"

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Честно казано на мен не ми се пробва защото имам в кеша около 40 МВ и не ми се трие заради пробата . Но във другата тема която е пак за форума си писал 300~350 кВ . Незнам - може , на мен ми гълта около 0.11~0.19 МВ на страница както си е с кеша . Но и за файловете малко множко са 69-70 ??? Откъде ги изрови толкоз ? 43 са задължителните ( всмисъл картинките - които не са чак толкова големи ) за аватарите не говоря .

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Мдам лесно ви е на вас. Това Български пиаринг няма такова нещо още, има софийски пиаринг тука в Бургас няма фирма предлагаща бърз достъп до БГ сървъри (сигурно и в другите градове е така) така, че... мизерия с 2к и това е

5. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Като казвам 1-2 сек, уточнявам че съм на 780Кб/с -ГАРАНТИРАНА скорост плюс това имам и прокси. Но дори и без него пак се зарежда много бързо. На домашния нет - на трафик до 64Кб/с (негарантирана) се зарежда за около 5-7сек. Мен това също ме устройва. В крайна сметка според мен всичко зависи от доставчика. За кеширането - не съм пипал нищо, всичко си е по подразбиране.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

saint056a - стига бе човек , аз съм във Варна не съм в София . Само че аз скоро си пуснах нет и съм към много малка нова мрежа на която в рекламата пишеше "Гарантирана скорост от Мобиком" ?? Каква връзка има това с Мобиком незнам но от скорост не се оплаквам .

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мдам лесно ви е на вас. Това Български пиаринг няма такова нещо още, има софийски пиаринг тука в Бургас няма фирма предлагаща бърз достъп до БГ сървъри (сигурно и в другите градове е така) така, че... мизерия с 2к и това е

<div align="right">Originally posted by saint056a*-*07/01/2004*:* 18:42:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ето схемата на БГ пиаринга:

http://www.data.bg/lg/peering.png

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

форума наистина става все по-тежък - за съжаление.....

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">форума наистина става все по-тежък - за съжаление.....

<div align="right">Originally posted by smarty*-*10/01/2004*:* 02:33:53</div id="right">

Честно казано на мен си ми зарежда със същата бързина както преди. Дори се оправи и проблема с "увисването" при отварянето на началната страница. Крис вече каза, че форума в този си вид не е по-тежък от предишния. На мен началната страница ми зарежда за около 2 сек.[}]

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">форума наистина става все по-тежък - за съжаление.....

<div align="right">Originally posted by smarty*-*10/01/2004*:* 02:33:53</div id="right">

Честно казано на мен си ми зарежда със същата бързина както преди. Дори се оправи и проблема с "увисването" при отварянето на началната страница. Крис вече каза, че форума в този си вид не е по-тежък от предишния. На мен началната страница ми зарежда за около 2 сек.[}]

<div align="right">Originally posted by Sunny*-*10/01/2004*:* 09:36:33</div id="right">

И при мен разлика няма....

пс

хип хип - урааааааа / за аватара на Съни [:D][:D][:D][B)] /

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Единствената разлика която съм забелязал е че konkueror обработва html-то с около половин секунда по-бавно. Въпреки че... в офиса съм на няколко десетки мегабити, в къщи имам обикновенно 2-3...

П.С. Скрипта за смайловете не работи под konkueror

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

И аз нямам проблеми с стартитането.

вий, запсиването на страница на харда е друго нещо, но мисля 4 ее нормално, понеже все още съм на dial-up

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 31-07-08, 00:45
  2. Има ли модератори или няма??
    От kris11 във форум За Форума
    Отговори: 12
    Последно: 24-12-07, 15:15
  3. Отговори: 4
    Последно: 27-07-07, 16:45
  4. Б*х мамаму( да не се три е от модератори)
    От Julian във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 15-10-03, 11:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе