Резултати от 1 до 5 от общо 5

Помощ за Corsairs Gold

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #1

    Помощ за Corsairs Gold

    От много време искам да подкарам въпросната игричка. Имам Windows XP и възможността да го сменя или да добавя по - стар не понадлежи на обсъждане. Та:

    Тея дни си свалих от фрийтата тази версия на корсарите. Нормално не искаше да стартира. От properties й зададох да върви на 640/480 пиксела, compability for win 95 и disbale visual themes и тя тръгна! Поиграх си, поне два часа, всичко беше нормално. След известно време рестартирах компа, и пак си пуснах играта и всичко върви нормално, до момента, когато започне абордаж. Тогава играта просто самичка си изключва без предупреждение. Сменях адаптерчето на такова с 640/480, намалих херцовете, спрях и допулнителните текстови услуги.... Ядец.

    Може би трябва да добавя, че при абордаж изцяло се сменя фона на играта, който при другите случаи е постоянен и затова си мисля за display проблем, но може и да греша.

    Ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете. Играта не е инсталация, просто ексе с прилежащи файлове. Подмених ги от архива, поправих архива, но промяна няма....

    Чувал съм, че има и разни пачове за по - стари игри, да вървят на по - нови машинки, ако някой може да ме насочи....

    Благодаря ви предварително....

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #2

    Помощ за Corsairs Gold

    @DЗВЕРР,



    Не пишеш каква ти е видео-картата. Може би ти трябват последните драйвери, или напротив - някои стари игри си искат по-старите драйвери. Провери в "readme"-то - може би има конфликт точно с твоята видео-карта. Възможно е да е и от DirectX-а. Колкото до "пач"-овете, посети официалният сайт на играта, ако там има кръпки, си ги свали и ги инсталирай. Ами това са моите идеи. Надявам се да съм бил полезен :-)

  4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #3

    Помощ за Corsairs Gold

    Няма такива неща в риидми... Никъде не е отбелязана несъвместимост. Видеокартата ми е Nvidia geforce mx100/200 64 mb и е доста по - нова от играта, ДРайвърите ми са сравнително стари, но стабилни - 23.21

  5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #4

    Помощ за Corsairs Gold

    Значи може би се нуждаеш от "пач". Влез в официалният сайт на играта и виж там...

  6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #5

    Помощ за Corsairs Gold

    То хубуу, ама какъв пач... От къде? Аз точно за това питам. Щото всички сайтове, дето ги отварям, само ми предлага да си купя играта. А проблемът ми се усложнява от това, че играта НЕ е инсталационна, а в Бг има само този й вариант. Пачовете обикновенно са за инсталации или за СД.

    Благодаря за отзивчивостта, Иво. Но ми трябва нещо по - конкретно... Ако имате някаква представа, помогнете. Все пак, надявам се, не само аз я харесвам тази игра....

    Добавка: навит съм и да я сменя с инсталационна. ако някой ме светне от къде да си я дръпна и това ще ми оправи проблема....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 4
    Последно: 01-08-07, 15:33
  2. Corsairs pour la fortune et pour le roi !
    От D3BEP във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 14-04-04, 09:24
  3. e-gold питане...
    От rony във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 17-03-04, 23:44
  4. Spells of gold
    От BrainClot във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 23-05-03, 06:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе