Ехееее, без vid_restart, и без това зарежда по 15 минути :-))))
Ехееее, без vid_restart, и без това зарежда по 15 минути :-))))
kvo puk i haresvate na taq igra chak tolkova - porednata guzopruskalka /he he - tva ne moje da go cenzurirat/ :-))))))
ei kuv gotin termin za teq igri izmislih - chakaite da go pluzna i v drugite forumi da vidim kakvo shte stane :-))))))))))
/toggle cg_drawFPS
tova puska kakto kazvashe tuk niakoi.. onscreen fps meter-a
Neznam vsi4ki imat razli4ni mneniq za igrata no moeto e posredata.
Imam i malko problemi s neq malko e bugava
ima edno mqsto kudeto zemqta se razcepvai ot dolu ima dve vrati (t'va
e nqkade v na4aloto) i ne moge da mine6 napred i nazad ne moge da se vurne6.Daite malko HELP k'vo da pravq moge puk i da ne se e bagqsala
az da sum obyrkal ne6to
Казвай на коя мисия, ниво. Играта не е бъгава, минал съм я два пъти. Аки все пак нищо не помогне, пусни играта, като в properties на препратката напишеш +set sv_cheats 1 и след това в конзолата /noclip и действаш.
BROUGHT TO U BY MSAN
I az se nugdaia ot pomosht.
Stava vupros za nivoto s gorata, kudeto ne triabva da aktivirash alarmata i ima niakakuv kamion s orugie.
Razbrah che ne triabva da ubivam poslednia nemec, no posle si niamam ideia kakvo da pravia.
Moge da e lesno nivoto, no ne moga da zacepia.
Наистина НЕ трябва да убиваш последния немец. До камиона има един, зад сандъците е. Убиваш го безшумно и след това скачаш в камиона. Ще се появи надписа Mission complete и готово.
BROUGHT TO U BY MSAN
Moже и да повторя думите на някой друг участник в топика, обаче не ми се четат всички теми, за да разбера дали е така.
mitsy: Разликата в производителността е изцяло от процесора!!! Почти всички игри на ID Software са оптимизирани за Intel, a Wolfenstein e специално оптимизиран за Pentium 4... и отнася AMD-то като булдозер пътна настилка.
Обаче AMD не са лоши процесори също... защото са се сдушили с nVidia, а освен това на MAX PAYNE Т-BIRD 1.2GH разлепва Pentium 1.6Gh отвсякъде
Whatever I do i do it for no good
Това, като цяло, си е типична малоумна 3D пуцавица, но от ID Soft са се постарали да я ограмотят малко! Като излезеш от катакомбите, дори ми стана интересно!
В ID Soft явно са осъзнали една железна истина. Щом не могат да направят по-малоумна игра от DOOM2 (а тя за мен е най-великата игра от тип 3Д), то по-добре да вложат сюжет в играта.
Това, което най-много ме дразни в wolfenstein е че е невероятно лесен (също и МАХ Пейн). По-лесен дори от стария Wolfenstein. Превъртях я за един следобед, а и Макс Пейн също. Много ме е яд, защото дадох 6лв. за двата диска. Незадоволително преобразуване на парите в удоволствие. А и от горе на всичко и двете може да си ги запишеш изцяло на харда. Пу и мизерия!!!
Това е! От 2 години нямах свестен компютър, но сега си купих и съм много разочарован. Явно днешните игри ги правят за лабави геймъри!!!
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Това, което най-много ме дразни в wolfenstein е че е невероятно лесен (също и МАХ Пейн). По-лесен дори от стария Wolfenstein. Превъртях я за един следобед, а и Макс Пейн също. Много ме е яд, защото дадох 6лв. за двата диска. Незадоволително преобразуване на парите в удоволствие. А и от горе на всичко и двете може да си ги запишеш изцяло на харда. Пу и мизерия!!!
Това е! От 2 години нямах свестен компютър, но сега си купих и съм много разочарован. Явно днешните игри ги правят за лабави геймъри!!!
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ти като си як геймър опитай да минеш SS 2ndE демото на хард ниво, (не на serious), ама не в god режим както явно се менавал Макс Пейн и Уолфънстейн...
When the Machine breaks down, we break down (للتعارف وتكوين صداقات جديده)
Ти, Vatman-е, явно през средата на 90те само трамвай си карал... щом МАХ Пейн и Волф-а ти се виждат трудни игри
Пий и пей!