Някои може ли да ми каже добри игри който могат да се играят в мрежа.
Някои може ли да ми каже добри игри който могат да се играят в мрежа.
уби ме! [:D]
99.99% от всичко, което е излязло през последните няколко години може да се играе в мрежа. кажи какъв жанр те интересува
FearMe може да е вярно но аз имам само 15 игри от който само 5 стават в мрежа []
За жанр може да е (стратегия,нещо от сорта на halfilfe-counter strike , или ако е възможно някаква игра нещо подобно на Wolfshtein)
и ако можете да ми кажете от къде да си сваля Yu-gi-oh! Power of chaos Kaiba the revenge
Защото тук видях едни линк но не работеше![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">уби ме! [:D]
99.99% от всичко, което е излязло през последните няколко години може да се играе в мрежа. кажи какъв жанр те интересува
<div align="right">Originally posted by FearMe*-*03/09/2004*:* 12:39:07</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ех, @FearMe, и ти ме уби!
Айде смъкни малко, поне с 10.00 %, че току-виж започна да търся "Multiplayer"-опцията из куестите, пъзелите или аркадите...
Е FearMe се поизхвърли малко, ама пък да те попитат, дали има добри игри, които да се играят в мрежа, звучи все едно - имали ли добри коли, дето могат да се карат [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">и ако можете да ми кажете от къде да си сваля Yu-gi-oh! Power of chaos Kaiba the revenge
Защото тук видях едни линк но не работеше
<div align="right">Originally posted by OvErRiD3 - 03/09/2004 : 13:53:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ето ти линк за играта, надявам се да ти свърши работа:
ЛИНК ЗА ИГРАТА - КЛИК![]()
Някой пробвал ли е NETPANZER-а?
Не е кой знае какво, ама за тези около 14МБ къде заема си е супер!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ех, @FearMe, и ти ме уби!
Айде смъкни малко, поне с 10.00 %, че току-виж започна да търся "Multiplayer"-опцията из куестите, пъзелите или аркадите...
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*03/09/2004*:* 15:36:17</div id="right">
А сега ти уби мен, защото повечето аркади и пъзели предлагат мултиплейър опция.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ех, @FearMe, и ти ме уби!
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*03/09/2004*:* 15:36:17</div id="right">
А сега ти уби мен, защото повечето аркади и пъзели предлагат мултиплейър опция.
<div align="right">Originally posted by igulated*-*16/09/2004*:* 16:26:24</div id="right">
Я ми ги посочи тия "повечето"???
да се включа и аз:
търся някакво шутърче за мрежа което поддържа кооператив.
само на сириъз сам 1/2 съм попадал досега
А може ли да ми кажете някаква аркада със самолети която да си заслужава? :")
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Я ми ги посочи тия "повечето"???
<div align="right">Originally posted by IvO_tm*-*19/09/2004*:* 20:12:21</div id="right">
Произволна аркада със самолети /примерно... / си избери и ще намериш мултиплейър. Не може да не си играл на някой от големите автомати с ръчки, много бутони и слот за монети. Ако пък под мултиплейър имаш предвид нещо като игра в мрежа погледни *всяка* съвременна аркада и ще разбереш истината. Да не говорим пък за решения като Kaillera. Прочети и не вдигай много врява.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Произволна аркада със самолети /примерно... / си избери и ще намериш мултиплейър. Не може да не си играл на някой от големите автомати с ръчки, много бутони и слот за монети. Ако пък под мултиплейър имаш предвид нещо като игра в мрежа погледни *всяка* съвременна аркада и ще разбереш истината. Да не говорим пък за решения като Kaillera. Прочети и не вдигай много врява.
<div align="right">Originally posted by igulated*-*24/09/2004*:* 16:28:30</div id="right">
Е какво, в защита на FearMe, искаш да ми кажеш, че "99,99 % или почти всички игри през последните няколко години" имат мултиплейър опция ли?
Я се скрий някъде...
<font color="blue">//Добавено:
Какво си ми изброил само аркади със самолети, я ми изброй КУЕСТОВЕ, ПЪЗЕЛИ с мултиплейър опция или игра в LAN - това беше и питането по темата!!! Само тези два жанра правят 10-те процента, с които не съм съгласен.
И не ми споменавай за програми, които позволяват старите игри да се играят в мултиплейър - говорим за игрите, в които има такава опция, а не създадена изкуствено. Какво, да не би "Golden Axe", "Mortal Kombat", "Street Fighter" (или подобните им описани в статията) в първоначалните си варианти да са имали "Lan Game"-опция? Че то тогава нямаше LAN, бе! (грубо казано) :-)</font id="blue">
Чудесно. Повечето куестове отпадат за сметка на всички аркади и пъзели. Хев ъ найс дей. А тоя FearMe не съм го чувал