Не разбирам много от игри, а ми предстои отваряне на интернет клуб.Интересува ме да ли може да дойде някой в клуба ми и да ми изиска лиценз за инсталираните игри?И ако да , за кои игри се изисква лиценз.
Благодаря
Не разбирам много от игри, а ми предстои отваряне на интернет клуб.Интересува ме да ли може да дойде някой в клуба ми и да ми изиска лиценз за инсталираните игри?И ако да , за кои игри се изисква лиценз.
Благодаря
За всичките игри, програми, ОС може да ти искат софтуер.
Ако не си в някой малък град не си заслужава да се захващаш с това.
соларис,
иди на www.skkb.org или на kaiowas.biz и прочети внимателно всичко по въпроса.
Успех!
Да в големите градове много хора затвориха точно заради лицензирания софтуер...ще имапроверки и конфискуване, ако нямаш лицензи!
Имам информация,че по времето на Иван Костов е имало хайки проверяващи за лиценз на игри.Но сега няма проблем.Тука не става дума за софтуер а конкретно за игрите.На този сайт ttp://www.skkb.org нищо не открих или нещо не довиждам - простете.
Хубаво е да попиташ и други собственици на клубове, защото тук при нас в Бургас се затвориха няколко зали за известно време!
Пулсар и трансфергруп са двете фирми които имат права заа повечето игри които се ползват в залите.
Плаща се лиценз + закупуване на пакет игри. Грубата сметка за 10 ПЦ-та (ако купиш take2, vivendi i EA е около 2-3000 лв - по точна е по високата сума ).
Ти си реши останалото - според мен залите са на изчезване (поне в този си вид - зали за игра ).